2777
2789
عنوان

کی گفته بچه عصای پیری و مونس تنهاییه

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 36 پست
اینی که شما دارین میگین واقعا یه تصمیم شخصیه ما که نمیتونیم بریم توی رخت خواب ادما بگیم سگ و گربه نی ...

ن من هیچکس رو وادار ب بچه آوردن نکردم و نمیکنم

چون ادما تا به یه فهم و پختگی و آمادگی نرسن به هیچ وجه نمیتونن و نباید این مسئولیت روقبول کنن

ولی این چیزی ک گفتم در مورد اکثر کسایی ک از حیوانات نگهداری میکنن صدق میکنه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
حرفهات درسته ولی الان. همه مون به جوری وظیفه داریم مادر شوهر یا پدرشوهر برسیممنم میگم میخام واسه خود ...

راستش من همچین وظایفی ندارم نه به پدر و مادر خودم چیزی مدیونم نه پدر و مادر همسرم البته خانواده هامون هم دخالتی نمیکنن مخصوصا پدرم خیلی این طرز فکری که من دارم و از بچگی رعایت کرده 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی لطف دارید امیدوارم همینطور باشه البته من همین الان یه دختر سه ساله دارم و دیگه مادر بچه دیگه ای ...

خدا براتون حفظشون کنه عزیزم خیلی خوشحال شدمبا  مادری با این دیدگاه آشنا شدم 

موفق باشید ❤️ 

دعا کنید برام🩷 

من یه بچه ام ک ب خواست پدر مادرم ب این دنیا اومدمالان ۳۱ سالمهمیل قلبی خودمه ک عصای دست‌شون باشمخانو ...

ببینید من حرفم این نیست برای پدر مادرتون هیچ کار خوبی انجام ندین حرفمو دارین اشتباه برداشت میکنید حرف من اینه باید خواسته ی بچه باشه نه فشار نامرئی و توقع پدر و مادر 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

ن من هیچکس رو وادار ب بچه آوردن نکردم و نمیکنمچون ادما تا به یه فهم و پختگی و آمادگی نرسن به هیچ وجه ...

نه والا من یه عالمه حیوون نگه داری کردم تا الان و میکنم بچه ام اوردم اکثر اطرافیانمم که پت دارن بچه دارن 😅

نه والا من یه عالمه حیوون نگه داری کردم تا الان و میکنم بچه ام اوردم اکثر اطرافیانمم که پت دارن بچه ...

خب عزیزم اینک فکر میکنید زندگی شخصی و انسانی رو میشه با حیوانات تلفیق داد و کنار هم بود از نظر شما درسته نه من

منم حیواناتو دوسدارم ولی ن در حدی که اونارو وارد زندگی شخصی و خانوادم کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پیر شو بعد نظرتو بگو ادم نظر امروزش با فرداش فرق میکنه چه برسه به چند سال بعد

قطعا همینطور خواهد بود ،صرفا این طرز فکر و عنوان کردم چون بعضیا بچه رو با این قصد و نیت به دنیا میارن و به دیگران هم پیشنهاد میدن به نظرم انسانی نیست 

خب عزیزم اینک فکر میکنید زندگی شخصی و انسانی رو میشه با حیوانات تلفیق داد و کنار هم بود از نظر شما د ...

خب دیگه حرف منم اینه شما که از نظرتون درست نیست نیاریدشون تو زندگی شخصیتون ،همون اولم گفتم چیز بسیار شخصی ایه 

ببینید من حرفم این نیست برای پدر مادرتون هیچ کار خوبی انجام ندین حرفمو دارین اشتباه برداشت میکنید حر ...

بنظرمن پدر مادر بهترین دوران جوونی‌شو برای بچه‌ش میذاره!

از خوابش میزنه..  بچه رو ب دندون میکشه و بزرگش میکنه

حتی اگرم توی پیری توقعی داشته باشه بنظرمن ایرادی نداره 

از کی توقع داشته باشه در حد یه سر زدن ؟

نامردی نیس بگیم دلم میخاد با دوستام باشم بره براخودش تنهایی‌شو پر کنه ؟

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

دقیقا حرفهای دل منو زدید.منم وایه بچهام همینطور فکر میکنم

مادر شوهرم انگار شوهرمو فقققققققط واسه عصا ی پیری بدنیا اورده

یعنی یچیری فراتر از عصا پیری

دیگه شده ویلچر پیری!

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
خب دیگه حرف منم اینه شما که از نظرتون درست نیست نیاریدشون تو زندگی شخصیتون ،همون اولم گفتم چیز بسیار ...

بله درسته

حرفمم از این باب هست ک زندگی اونا با ما متفاوته ولی ماها باخودخواهی میخوایم اونا رو شبیه خودمون کنیم

حالا بحثای دیگش ب کنار...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بنظرمن پدر مادر بهترین دوران جوونی‌شو برای بچه‌ش میذاره!از خوابش میزنه.. بچه رو ب دندون میکشه و بزر ...

من بیست و پنج سالم داشت تموم میشد که مادر شدم دو ماه قبل زایمان کارم و مجبور شدم به خاطر اینکه زیاد باید پشت سیستم مینشستم ترک کنم و الان که بیست و هشت سالم رو به اتمامه چند ماه بیشتر نیست که دوباره تونستم سرکار برگردم ،شیش ماه اول به جرعت میتونم بگم حتی نصف یک انسان عادی هم خواب نداشتم و توی این دو سال و نیم بعد از شیش ماه اول هم بارها و بارها هزار و یک مشکل دیگه بوده هر روز صبح میبرمش خانه بازی یا پارک روزی حداقل سه ،چهار ساعت از وقتم و باهاش تو خونه خیلی جدی بازی میکنم و… اینارو گفتم بدونی منم سال های طلایی زندگیم داره با بچه داری اینطور میگذره اما خب ایا این نیم وجبی قشنگ نقشی داره توی این قضیه ؟نه والا بخدا اصلا در جریان نیست چرا اینجاست یه موجود مظلوم و بیگناهه که تازه داره دنیا رو میشناسه و من به دنیا اوردمش و این خواست من بوده خیلی برام منطقیه که توی این مسیری که من براش ایجاد کردم گاهی نخواد کنارم باشه و بخواد خودش داستان زندگی خودش و گاهی شکلی که من خوشایندم نیست بنویسه 

بنظرمن پدر مادر بهترین دوران جوونی‌شو برای بچه‌ش میذاره!از خوابش میزنه.. بچه رو ب دندون میکشه و بزر ...

به اندازش خوبه

جوریکه اون فرزند خودش تحت فشار و اذیت نباشه

الان شوهرم با چهل سال سن و داشتن دوتا بچه و کلی دلمشغولی و بدبختی

مادرش توقع داره علاوه بر اینکه تمام خربدها و کارهاشو ....

بکنه روز ی دوساعت تمام و کمال ور دلش بشینه و باهم فیلم ببین و چای بخورن و گپ بزنن

پس زن و بچش چی؟

ما دل نداریم؟

از صبح تا غروب ک سرکار.غروبم میاد

مادرش میگه بیاد اینجا پیش من.بلا استثنا میره.حتی اگر خودم یا بچها مریض باشیم و نیاز ب کمک

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.

عزیزم الان داری این حرف رومیزی چون هنوز جوانی همه آدم ها وقتی پیر میشن انواع واقسام بیماری ها به سراغشون میاد پس تنهایی نمی تونه از پسش بر بیاد پس به نزدیک ترین کس بچش فقط ازش کمک میخواد