2777
2789

این حرف با احترام چرت و پرت محضهههه ، از ته ته قلبم میخوام بچه ام وقتی بزرگ شد نه عصای پیریم بشه نه مونس تنهاییم ،دلم میخواد اگه دیدن من وقتش و میگیره برای دیدنم وقتش و خالی نکنه دلم میخواد اگه دوست داره عیدا و مناسبتا پیش همسرش،دوستاش یا خانواده ای که ساخته بگذرونه باهام شفاف برخورد کنه و نگران این نباشه که من بهش نیاز دارم 

هرگز دلم نمیخواد به بچه ام نیاز داشته باشم دوست دارم همیشه من پشتش باشم و نیازهاش و برطرف کنم تا جایی که در توانمه 

من خواستم اون بیاد تو این دنیا و من هم اون کسی هستم که باید این ارتباط و مدیریت کنه و نگران باشه نه اون دائم نگران درست کردن رابطه اش با من باشه این وظیفه منه 

در عوضش از قبل بارداریم تا الان مرتب ورزش میکنم ،به خودم اهمیت میدم به سبک زندگی و روانم که توی روز پیری نیاز به کسی نداشته باشم از الان یه پس انداز برای بچه و یه پس انداز شخصی برای سن بالاتر دارم که چشمم به دست بچه هام نباشه یادتون باشه بچه ها درخواست ویزا به این دنیا ندادن شما اوردینشون به این دنیا و هزاران برابر اینکه اونا مسئول حال و هوای شما باشن شما مسئولین 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما یک مادر نمونه خواهی شد

خیلی لطف دارید امیدوارم همینطور باشه البته من همین الان یه دختر سه ساله دارم و دیگه مادر بچه دیگه ای نخواهم شد اما حرفتون بسیار با ارزشه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

همه ی اینا شعار . تو عمل باید ثابت بشه. توی موقعیت و جایگاه خودش

همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻

این درست

آدم نباید از بچش انتظار داشته باشه و چشمش ب دست بچه...

ولی اینک بعضیا با نگهداری حیوان خلأ خودشون رو پر میکنن هم کاملا اشتباهه و از افکار غربی نشأت میگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
محترمانه میگم...لایک نکنید لطفا ممنون✋️
این درستآدم نباید از بچش انتظار داشته باشه و چشمش ب دست بچه...ولی اینک بعضیا با نگهداری حیوان خلأ خو ...

اینی که شما دارین میگین واقعا یه تصمیم شخصیه ما که نمیتونیم بریم توی رخت خواب ادما بگیم سگ و گربه نیارین به جاش بچه بیارین به خودشون مربوطه 

همه ی اینا شعار . تو عمل باید ثابت بشه. توی موقعیت و جایگاه خودش

امیدوارم توی عمل اینطور باشم البته پدر من همچین شخصیتی دارن و اینطور هستن در عمل 

من یه بچه ام ک ب خواست پدر مادرم ب این دنیا اومدم

الان ۳۱ سالمه

میل قلبی خودمه ک عصای دست‌شون باشم

خانوادم قلب منن

برای مامان بابام جونمم میدم

ینی چی اینحرفا !!!

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

منم هم عقیده باشما هستمبا این تفاوت ک الان ب خودم نمیرسمبرا آینده مم ب همه گفتم‌ خودم میرم سالمندان. ...

من راستش خیلی ادم اجتماعی ای نیستم😅😂امیدوارم از همسرم زودتر بمیرم که مجبور نشم با ادمای دیگه ای معاشرت داشته باشم