2777
2789

همسرم تازگیا دست بزن پیدا کرده سر هر چیز الکی بهم گیر میده سرم داد میزنه سا مثلا فوش میده از سگ و اینجور فوشا بخدا خسته شدم هرکار میکنم که بهتر بشه نمیشه من یه پسر هفت ماهه هم دارم من الان اگه بخوام طلاق بگیرم شوهرم چیزس بهم میده از مهریه و اینا؟؟ 72 تا سکه دارم و فک نکنم راضی بشه زندان اینام بره پسرمم میدونم تا هفت سالگیش پیش من میمونه این داستانا اینا چجوریه؟؟ حداقل یکم بترسه اخلاقاش بهتر بشه اگ هم نشد طلاق میگیرم بخدا خسته شدم از دستش کسی وکیل اینا میشناسه باهاش حرف بزنم؟؟ 

راههای بهتری برای این موضوع هست

طلاق چیه

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گروه تلگرامی مشاوره رایگان حقوقی دارم مشاوره حقوقی رایگان میدم توی همه حوزه ها هر کی خاست درخاست دوس ...

بخدا من مشاور اینا نمیخوام من فقط طلاق میخوام بگیرم حوصله جر و بحث دیگ ندارم بخدا دیوونه شدم

شکایت کنی فکرکنم تعهد ازش میگیرن آدمش هم میکنن اگردست بزن داشته باشه بچه هم داری مهراجرابزاری اذیتش میکنن ولی خب آدم میشه اگرکسی سخت پیگیرکارت باشه پدر یابرادری طلاق به راحتی نمیدن مشاوره میرید چند جلسه 

شکایت کنی فکرکنم تعهد ازش میگیرن آدمش هم میکنن اگردست بزن داشته باشه بچه هم داری مهراجرابزاری اذیتش ...

من خانوادم حساسن حتی اگه بگمم کاری نمیکنن خودم نمیتونم پیگیری کنم؟ 

هر روز خونمون دعوا داریم بخدا خسته شدم راه های بهترش چیه اخه هیچیم برام نمیخره سر همه چیم بهم منت می ...

رفتارت رو تغییر بده

مشاوره برو

از همه چی استفاده کن بعد 

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.