2777
2789
عنوان

تو این دوره زمونه کسی دختر پاک نمیخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 34 پست
ولی من دیدم تو نی نی سایت همون خر پول با دختر نچرال ، باکره از خانواده معمولی ازدواج کرداون خر پولی ...

اولد مانیای تهران امکان نداره با دختری که هم سطح خودشون نیست ازدواج کنن.

من دو سه تا از دوستای دانشگام مال خونواده های ثروتمندن و ازدواجای فامیلاشونو دیدم

انقد فیس و افاده دارن که امکان نداره با پایین تر از خودشون حتی تو رابطه عاطفی برن و تا ته رگ و ریشه طرف براشون مهمه

به شدت هم اخلاقای عجیب دارن و فقط خودشون از پس هم برمیان

ربطی هم به نچرالی و باکرگیشون نداره

کلا ازدواجاشون و دوست شدناشون تو خودشونه

اون خرپولای تازه به دوران رسیده هم که کلا ویرجین باشی نمیخوان

دختر یه خونواده معمولی نهایتا بتونه با یه پسر پولدار متوسط ازدواج کنه.بیشتر نه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بیشتر افراد بر دهن یا کسانی که نوشته هایی مثل چیزی که شما فرمودید می نویسند، آدم معمولی نیستند. 

یا کلا ربات هستند، یا افرادی هستند که نون می‌گیرند و ۵۰ تا اکانت با هم دارند. با گوشی کار نمی‌کنند. روی کامپیوتر چندین گوشی رو با هم روی صفحه دارند. هدف مهندسی افکار عمومی هست. توی تمام کشور ها هم این کار انجام میشه. مثلا برای انتخابات ترامپ تقریبا ۹۰% نظرات توی اینترنت بر ضد ترامپ بود ولی در واقعیت اکثریت رای رو بدست آورد. مثلا پهلوی توی ۱۲ روز توییت زد، چند هزار تا لایک و چند هزار تا کامنت گذاشتن، در صورتی که اینترنت ایران ملی شده بود. 

شما امتحان کنید، توی اینستاگرام نظری بر خلاف جهت جریان آب بدید. چندین نفره روی سر شما می‌ریزند. نگاه که میکنید اکثرا اکانت های شخصی با چند تا فالو هستند که همدیگه رو فالو کردند. شما «واحد ۸۲۰۰» رو توی گوگل سرچ کنید. این نهاد رسماً اعلام کرده که این کار رو می‌کنه. چند تا دیگه هستند که کند خبر نداریم

همین سایت هم چنین کاربر هایی داره. من هستند‌. مثلا خانمی توی تاپیکی گفته که با شوهرم مهدی دعوا کردم بعد میبینیم توی تاپیک دیگه داره میگه من فعلا ازدواج نمیکنم و همه مرد ها خیانت کار هستند و ..

چند روز پیش یکی داشت چرندیات میگفت، گفت که ۹۵% مردان ایرانی ببخشید خیانت کار هستند. رفت و با اکانت بعدی اومد و از نفر قبلی دفاع کرد. یا مثلاً اکانت من دیدم بیو دعای فرج نوشته بعد مطالب می نویسه و به آدم های غیر مذهبی توهین می‌کنه. 

خلاصه جدی نگیرید. دنیای واقعی با مجازی متفاوت هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.