2777
2789
عنوان

پارتنر تون چقد دیر حواب میده

99 بازدید | 11 پست

بچها خوبید میگم شده شما هم پارتنر تون بره پیش دوستاش بعد روز بعد دیر جواب بده  ؟ 

مثلا چقد دیر جواب میده 

لطفا اونایی ک کاملا اعتماد دارن هم بگن 🥲

تعداد رای : 1
نظرسنجی
ا
0
0%
ل
0
0%
ل
0
0%
ه
1
100%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوست پسرای منم عمداقهرمیکردن دیربه دیرجواب میدادن که مثلامن بیش ترجذبشون بشم ولی دیگه ازقهرکردنای بی دلیل وبی محلی هایی که بهونشون این بود که سرم شلوغه کارمیکنم که چرت محض بودایناچطورسرشون شلوغ بودکه ته جیبشون ازمنه بیکارهم کم تربود

منم دیگه خسته میشدم برای همیشه پرتشون کردم از زندگیم بیرون 

بعد یه مدت میومدن التماس ولی من دیگه نمیخواستمشون هنوزم ازخداشونه برگردم ولی دیگه اونقدرپل های پشت سرشون روخراب کردن که هرگزبرنمیگردم

دوست پسرای منم عمداقهرمیکردن دیربه دیرجواب میدادن که مثلامن بیش ترجذبشون بشم ولی دیگه ازقهرکردنای بی ...

اها میفهمم 

ولی این اینطوری نیس 

اتاقا من اینجوری م لج میکنم دیر جواب میدم 🥲😂

اها میفهمم ولی این اینطوری نیس اتاقا من اینجوری م لج میکنم دیر جواب میدم 🥲😂

من برعکس جوابشونوزودمیدادم اوناچندساعت یکباریاآنلاین میشدجواب پیام های منونمیدادیایه پیاممو بعدازیک روز کامل جواب میداد

وای یکیشون خیلی منگل بود شبامیگفت نمیتونم باهات تلفنی صحبت کنم چون بابام خونه هست نمیشه😤

من برعکس جوابشونوزودمیدادم اوناچندساعت یکباریاآنلاین میشدجواب پیام های منونمیدادیایه پیاممو بعدازیک ...

نه خدایی اینجوری نیس پیش دوستانم همیشه جوابمو میده ولی پنجشبه شبا میره با رفیقاش بیرون یکم چیزی میخورن تا جمعه عصر جواب نمیده🥲