2777
2789

وکیلم داخل گروه تلگرامم مشاوره حقوقی رایگان میدم

مشاوره حقوقی رایگان در تمام حوزه های تخصصی مانند خانواده ،ملکی،پیمانکاری و امور قراردادها

هر کی خاست درخاست بده تا بتونم اضافتون کنم

فقط داخل گروه تلگرام پاسخگو هستیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون اصرار دارن بگن وکیل هستند اما اینجا پاسخگوی سوال کاربرها نیستند و حتما باید عضو گروه تلگرام بشن!! مدتی هم اصرار داشتن که کاربرها عضو گروه بارداری ایشون بشن!! ایشون در جواب مخالفت کاربرها توهین و فحاشی میکنند! یکی از کاربرها مدعی بودند ایشون پسر هستند و از پیام هاشون اسکرین شات دارن؛توی تاپیک شون هست قفل کردن

لطفا به ادعای هردو کاربر رسیدگی کنید! @niniyar‍ 

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

ایشون اصرار دارن بگن وکیل هستند اما اینجا پاسخگوی سوال کاربرها نیستند و حتما باید عضو گروه تلگرام بش ...

با توجه به اینکه مطالب درج شده کذب میباشد درصورت پاک نکرده متن جهت اعاده حیثیت علیه شما شکایت کیفری خواهم نمود

با توجه به اینکه مطالب درج شده کذب میباشد درصورت پاک نکرده متن جهت اعاده حیثیت علیه شما شکایت کیفری ...

آفرین خانم وکیل 😄👏

تاپیک هایی که میزنید رو بخونید تا فحاشی هاتون رو ببینید! نه پاک نمیکنم چون گزارش زدم و نی نی یار قراره رسیدگی کنند

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱