2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بود؟ جاش نموند اصلا؟ چقدر طول کشید ک بره کلا؟

۲۰تا برداشتم یکیش بزرگ بود مثل چاه بود جاش کمی گود شده بقیه ریز ریز بود اونا هم ریزهاش نه مشخص نیست دوسه تاش کمرنگه اما برو دونه ای بردار خوبه 

من نزدیک چشمم دارم یکیش برجسته و کاملا مشکیه یکیش ریزه و قهوه ای میترسم بردارم چون نزدیک چشممه

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

شما دکتری چرت میگی چرا

اولا درست صحبت کن خانم نامحترم

بعدشم حتما دیدیم که میگم 🙄

دیگه هم رو پیام من ریپ نزن حوصله ادمای مثل شما با این ادبیات رو ندارم 

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱

چهار پنج تا دارم تو صورتم . اصلا خوب نیستن

باید پزشک تشخیص بده .من چار سال پیش رفتم متخصص پوست خالم بزرگ بود و ریشه داشت .جراحی کرد و کامل از ریشه برداشت .کارش خیلی خوب بود جاش دوتا بخیه خورد که یه خط سفید محو هست که نشون نمیده  

هرکاری کنی باز جاش میونه هر چند محوبعدشم نزدیک همون خالی که دراوردید دوباره خال درمیاد

منم شنیدم بعضیا دوباره در میان .فکر کنم اونا خال‌هایی که ریشه دارن و با لیزر بر میدارن در حالیکه باید جراحی بشن 

منم شنیدم بعضیا دوباره در میان .فکر کنم اونا خال‌هایی که ریشه دارن و با لیزر بر میدارن در حالیکه بای ...

من هم اجیم هم دختر عموم خالشونو دراوردن خالای ریز و لکه طور بود جوری نبود که نیاز به جراحی باشه ولی دوتاشون میگن دوباره درمیاد راضی نبودن با اینکه پیش بهترین دکتر پوستم رفته بودن 

لطفا درخواست دوستی ندین با تشکر 🌱