2777
2789
عنوان

خدا ازش نگذره اسنپ گرفتم😭😑

404 بازدید | 28 پست

ی اسنپ گرفتم ی پیرمرده قبولش کرد،بعد سریع زنگ زد گفت چند نفری گفتم ینفر،گفت تنهایی پس؟

گفتم چطور مگه گفت هیچی همونجا بمون من تو ترافیکم الان میرسم،اون جاییم ک من بودم زیاد کرایه نزد بخاطر همین کسی قبول نمیکرد زیاد!ظهر بود گفتم لغوش کنم دیگ گیرم نمیاد.

دیدم باز زنگ زد،گفت الان میرسما یهو لغوش نکنی؛بعد رفتم در بانک پول بگیرم،رسید این مرتیکه نفهم باز زنگ زد گفت کجایی گفتم عابر بانکم چند دقیقه صبر کنین میام الان گفت نمیخاست بری عابر بانک من پول ازت نمیخاستم بگیرم فقط خودت بیا زودتر حرکت کنیم عزیزم

ترسیدم زود لغوش کردم🥲

ی پیرمرد زشت بدقیافه چندشش،تا لغو کردم از ماشینش اومد بیرون وایساد اطرافو نگاه کرد من رفتم تو ی سوپری وایسادم تا دیگ رفتش،زنگ زد گفت چرا لغو کردی گفتم برید آقا من پدرم اومدن دنبالم،ی فحش خیلییی خیلی زشت داد قطع کرد!😑😑💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا تا همون اول می بینی مورد داره لغو کن سذره حس بد گرفتی سریع لغو کن

مذهبی ها و کسایی که اذیت حیوانات می کنن ریپلای نزنن لطفا منظورمم کسایی که کارشون به کار کسی نیست نبود کسایی که سپر دفاعی شون جمله ی اسلام گفته هیت چون این آدما حتی نمی دونن چرا اسلام همچین چیزیو گفته فقط می خوان یچیو تقلید کنن و من حوصله شون رو ندارم ممنون👏🏻 برای سگ های بی گناهه ممنوعه....🫂عاشقانه و گاهی هم متعصبانه حیوانات رو دوست دارم،حتی آخرین بار که یک مگس یا مورچه کشتم رو یادم نمیاد🌱☘️بخاطر این همه عشق و علاقه خیلی از آدم ها رو تو زندگیم کنار گذاشتم😁بله شاید من افراطی هستم🙏🌱

عوضی 

چ زودم خودشو لو داده شانس اوردی

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

من تا بحال اسنپ و.. نگرفتم اگر امکانش هست 

گزارشش کنین 

بی خانواده

پیر پرحاشیه 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد