2777
2789

سلام من پسرم ۲سال و۷ماهشه.امروز روز اولی هست بازش گداشتم.باتوجه به تمام مطالعات و..تحقیقاتی که برای گرفتن پوشک داشتم میخوام تجربیات شما دوستانم بدونم.

لطفابه اشتراک بذارید نکته ای وراه وروشی 

از۲ونیم تا۳ونیم سال بهترین زمانشه.

احتمالا شب هاپوشکش کنم.

از صبح تا الان که بازش کردم از ۱۰ونیم صبح تا الان ساعت۳ظهرهست یکبار رفته جیش کرده اونم خودشو خیس کرد. بالای ده بار بردمش دستشویی جیش نکرده

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تجربه من 

دوتا شورت آموزشی گرفتم که نگران نجس شدن خونه م نباشم

به بچم گفتم که نباید تو شورتش جیش کنه 

باید بره تو دسشویی 

وقتی جیش میکرد هیچی بهش نمیگفتم

فقط میشستمش 

یک هفته طول کشی تا خودش گفت که باید بره دسشویی 

بین ۳ تا چهارسال بهتریم زمانه‌دوره از پوشکگرفتن از سایت زهرا عباسی و ثریا علوی نژاد میتونی تهیه کنی.

من گذاشتم پسرم ۳ سال و ۴ ماهش بود خودش گفت پوشک نکن و اصلا جیش نکرد دیگه تو خونه حتی یکبار.

اجبارش نکن.البته ک بچه با بچه متفاوته.

توتمام دوره هایی ک من دیدم میگن باید یکباره بچه رو بگیری.ک تفاوت دو مرحله رو متوجه بشه و تو اون دوره تثبیت رفتار سعی کن مهمونی اینا نری

به توکل نام اعظمت...خدایاااا شکرت که فندق و گردو و بادوم رو به من هدیه کردی .....عاشقتمممم خدااااااخدااایاااا

منم پسرم دوسالو سه ماهشه امروز چهار روزه دارم از پوشک میگیرمش جیششو یه ذره به شلوار میکنه بعد میگه میبرم دستشویی بقیه شو میکنه.پی پی شم هواشو دارم وقتی میخواکنه میبرم دست شویی.دیگه نمیدونم چکارکنم.شبم پوشکش نمیکنم تا صبح جیش نمیکنه

ترک پوشک . آخه کمی اصولیه. آمادگی شو بدونی و... اینجوری راحت تره

ب نظرم دوره ی اصولی نمیخواد

یکم باید صبر کرد بچه بتونه حرف بزنه درحد جیش یا پی پی

بعد عجله ای نداشته باشیم و در کنار همه ی اینا صبوری مادر از همه مهم تره

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸

من گفتم که خیلی کلیپ ومطالعه.  ....اینا داشتم ودیدم بنظرم دونیم سالگی زمان مناسبه وبچه ها باهم متفاوتن اما دیگه ۳ونیم سالگی خیلی دیره معلومه بچه دیگه خطا نمیده وراحت تره .ولی دیره بنظرم .

درکنار سختی ونجسی لذت بخشه بتونه یادبگیره ازنظر هزینه هم صرفه جویی میشه 

و اینکه شورت اموزشی خواستمبخرم وقت نشد ویهویی شروع کردم ولی میخرم براش البته فرشام خیلی تمیز نیست 

فردا میزم میخرم براش

تشک مشمایی هم اماده کردم.

وبله صبوری میکنم ومهم نیست حرص نمیخورم تایادبگیره درمونش شستن فرش هلست

پیرشدم پیرتوای جوونی....✍🥀