2777
2789
عنوان

خانما بیاین من شانزده سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 25 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخاستم برا نامزدم بگیرم فقط یه سوال برام پیش، اومد یک ملیون هس این ریش تراش؟ بعد این مردا ک میرن ...

ارویشگاه ما مردا معمولا برای سر است نه صورت ثانیا برای سر هر دو ماه یکبار اگه بریم آرایشگاه ولی صورت گاهی هر روز یا هفته دو بار استفاده میشه ...همه که اصلاح صورت ب آرایشگاه نمیرن

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

خیلی ممنونم جایی هست که این کار رو انجام بده

پیج های زیادی هستند که انجام میدن 

و در شهرتون باید باشند 

خودم پیجشون را باید داشته باشم اگر پیدا کردم براتون می‌فرستم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نه والا قصد بدی نداشتم اخه گفتم شاید از وسایل بهداشتی اینا خوشش نیاد

حتما دوس داره فقط در خرید ماشین اصلاح با یکی مشورت کن آخه تنوع آن زیاده

پیج های زیادی هستند که انجام میدن و در شهرتون باید باشند خودم پیجشون را باید داشته باشم اگر پیدا کرد ...

خیلی ممنونم من از ایدتون خیلی خوشم اومد الانم سرچ کردم ولی جایی نیومد 

خیلی ممنونم من از ایدتون خیلی خوشم اومد الانم سرچ کردم ولی جایی نیومد

فدای شما عزیز دلم 

ساعت دیگه به پیجم سر میزنم پیدا کردم براتون می‌فرستم 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
ارویشگاه ما مردا معمولا برای سر است نه صورت ثانیا برای سر هر دو ماه یکبار اگه بریم آرایشگاه ولی صورت ...

خب مثلا من نامزدم سایه ریش میندازه براش آرایشگاه ینی چون آرایشگاه میره نخرم بدرد نمیخوره؟ ؟ 

خب مثلا من نامزدم سایه ریش میندازه براش آرایشگاه ینی چون آرایشگاه میره نخرم بدرد نمیخوره؟ ؟

بازم لازم میشه اصلا ماشین اصلاح برای مردا مثل کرم مرطوب کننده زنها در تابستان ...اهمیت داره