2777
2789

آره برای زنی که واقعا برای زندگی ازدواج کنه یه تله س

اما یه سری زنای کاسب هم هستن نمونش رو من خودم دیدم زنه مال روستا بود طلاق گرفت اومد ول شد توی شهر هر روز صیغه یکی میشه همه هم کم سن و سال . توی صیغه هم شرط اصلی مهریه س الان همزمان ۱۱ تا پرونده مطالبه مهریه از مردهای مختلف داره با پسری که ۲۰ سال از خودش کوچیکتر بود صیغه کرده بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه بجز مهریه اهرم فشار دیگه ای دارن خانما؟ مردا ک قانون ۴همسری دارن چرا باید ابزار دفاعی زن ...

ی سری ادما مثل شماا و این خانم انقدر درگیرید و انرژی منفی دارید ک اصن متوجه هیچ حرفی نمیشید

خوش باشید

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

مگه بجز مهریه اهرم فشار دیگه ای دارن خانما؟ مردا ک قانون ۴همسری دارن چرا باید ابزار دفاعی زن ...

قانون ۴ همسری فقط از دین ....اسلام برمیاد حیوانات هم ۴ جفت انتخاب نمی کنن

دقیقا ما هم دیروز بحثمون همین بود، مردا چقدر راحت میتونن زنشونو عوض کنن، امروز زن بگیرن، فردا ۲ میلی ...

این که مردا راحت می تونن زنشونو عوض کنند چون زن ها ارزون شدند. به راحتی تن و بدنشون را در اختیار هر هول هرزه ای قرار میدن. به بهانه عشق هوس پرستی را رواج میدن.

با هر نری میرن تو رابطه... سر دو ریال خودشون را معامله می کنند.

این همه دختر لخت تو خیابون باعث ناامنی خانواده میشن

میدونم الان همه نوجوان ها میان حمله می کنند ولی از حمله زامبی ها نباید ترسید

باید حرف حق را زد

ن عزیزم یکم یکم تحقیق کن و برتبصره ها نگاه کن

تحقیق کردم نگاه هم کردم

۱۴ سکه عندالمطالبه اس

ب علاوه ک شما میتونی هم ۱۴ سکه بزنی هم ملک و املاک بزنی

الان مهریه خود من همینه ۱۴ سکه و ی خونه ۲۵۰ متری و نصف همه اموال همسرم

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

خب الانم هست چرا یجوری میگید انگار حذف شده؟!....

پابند الکترونیکی رو پیشنهاد دادن بجای زندان ک درصدد هستن اونم حذف کنن مرد باید ازچی بترسه ک خیانت نکنه و آدم باشه وقتی مسیر هموار دراختیار مرداست عنان از کف میدن خیلیاشون خداروشکر میکنم ک همسرم با ایمانه و اهل اینچیزا نیست ولی دلیل نمیشه چون من توی شرایط نیستم بیام بگم من همسرم خوبه پس بمن چه یا حمایت نکنم از خانمایی ک همسرشون اهل بیشعوریه

پارسال قانونی تصویب کردن ک مرد با وجود همسر اول حق ازدواج مجدد نداره مگر اینکه همسر اول رضایت بده

اما برا صیغه هنوز اقدامی نکردن پلشتا

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

بله مگر جزو شروط باشه ولی باید یجوری باشه هر کسی خودش اختیار خودشو داشته باشه مگه ما زنا ادم نیستیم ...

😐😐😐

من مخالفم همه جوره پشت مردا نیست

مگه اینک قاضی که خودش مرده بخواد

پشت هم جنسش دربیاد هرطور شده....

که اون دیگه نباید بپای قانون نوشت

شروط ضمن عقد هم با اینچیزاییکه شما گفتی

فرقی نداره همونه دیگه شما اگه حق هارو ضمیمه

عقدنامه کنی میشه جز حقوقت و مرد قانونی نمیتونه

کاری بکنه

قانون ۴ همسری فقط از دین ....اسلام برمیاد حیوانات هم ۴ جفت انتخاب نمی کنن

اتفاقا تو اکثر فرق و ادیان تعداد شریک جنسی بدون محدودیت هست. فقط تو مسیحیت محدودبت داره اونم چون ازدواج امر زشت و ناپسندی هست یکی را دیگه قبول کرده و همون هم باعث رشد بیشتر فحشا تو کل دنیا شده.

صد رحمت به اسلام که حد و مرز گذاشته