2777
2789

میری سریال کره ای ببینی همشون سنشون کمه چقدر قشنگ فیلمشونو اجرا میکنن 

تو کشور خودمون همش پنج علی جلوچشمه 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

آره به شما باشه به توالت کشورای دیگه حسادت میکنین 

چقدر خود تحقیری ؟😐

کی گفته بازیگر نوجوون نداریم 

سن اون بازیگران کره ای باباست فقط با آرایش جوون نشون میدن

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

آره به شما باشه به توالت کشورای دیگه حسادت میکنین چقدر خود تحقیری ؟😐کی گفته بازیگر نوجوون نداریم سن ...

این چ طرز حرف زدنه خانم 

الیس الله ب کاف عبده   خداوند برای بندگانش کافیست،  درخواست دوستی ندید شرمنده نمی‌پذیریم   متأهل ومتعهد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره به شما باشه به توالت کشورای دیگه حسادت میکنین چقدر خود تحقیری ؟😐کی گفته بازیگر نوجوون نداریم سن ...

هرچی باشه حد اقل دارن نقش بچه های 18ساله روبازی میکنن شما کدوم سریال رو دیدید ک فقط نقش بچه های 18ساله روبازی کردن تو مدرسه 

این چ طرز حرف زدنه خانم

فکر کنم تازه شروع کردی به فیلم کره ای دیدن جو گیر شدی 🤣

اشکال نداره یه سه چهار تا دیگه ببینی عادی میشه برات عشقم 😐🤣🤣

یکجایی یه چیزی خوندم خیلی قشنگ بود میگه توی دنیا ۷۸۴۵۳۸۷۵۶۰۷۳۲۶ آدم وجود داره.  همونجور که به تعدادشون توجه نکردی به حرفاشونم توجه نکن رفیق 😉🌻🌻

هرچی باشه حد اقل دارن نقش بچه های 18ساله روبازی میکنن شما کدوم سریال رو دیدید ک فقط نقش بچه های 18سا ...

خب اینجا تاپیک زدن چیزی رو حل نمیکنه عزیزم اینجا همینه دلت میخواد بخواد نمیخواد برو کره 

دغدغت تو حلقم 🗿

الان اگه بازیگرای ما نقش بچه ۱۸ ساله بازی کنن مشکلات مملکت حل میشه ؟😐

متاسفم برات خانوم

فکر کنم تازه شروع کردی به فیلم کره ای دیدن جو گیر شدی 🤣اشکال نداره یه سه چهار تا دیگه ببینی عادی می ...

نه گلم جو گیر نیستم 

منتظر شمام ی سریال ایرانی ک مشابه کره باشه معرفی کنی   

خب اینجا تاپیک زدن چیزی رو حل نمیکنه عزیزم اینجا همینه دلت میخواد بخواد نمیخواد برو کره دغدغت تو حلق ...

عزیزم برو عقده خودتو جای دیگه خالی کن بای خدافظی خوشحال میشم 

نه گلم جو گیر نیستم منتظر شمام ی سریال ایرانی ک مشابه کره باشه معرفی کنی

خب عشقم دارم بهت میگم ایران یه همچین سریال هایی نداره متوجه هستی ؟

فکر کنم شما نوجوون هستی و ۴ تا سریال کره ای که همه ۱۸ ساله هستن تو مدرسه عاشق هم میشن بوس و رل و اینا دیدی جوگیر شدی 🌚

فقط کره همچین سریال های آبکی داره باید همون سریال هارو ببینی به سنت میخوره 🙂

خب اینجا تاپیک زدن چیزی رو حل نمیکنه عزیزم اینجا همینه دلت میخواد بخواد نمیخواد برو کره دغدغت تو حلق ...

برید برای خودتون متاسف باشید ک طرز حرف زدن یاد ندارید ، 

عزیزم برو عقده خودتو جای دیگه خالی کن بای خدافظی خوشحال میشم

چرا کم میاری بحث عقده رو میکشی جلو 

جنبه شنیدن حقیقت رو وقتی تاپیک میزنی داشته باش 

الان فکر کردی تاپیک زدی یه سری آدم میان میگن اره چرا ایران مثل کره از این فیلم های مدرسه ای ۱۸ ساله فلان نداره .... ما چقدر بدبختیم 

نه ...... اینطور نیست مردم دغدغه های مهم تری دارن 

منم خیلی مودبانه سعی کردم اینو به شما بفهمونم خب ؟

شما برو ب توالت خودت افتخار کن گل 

چرا کم میاری بحث عقده رو میکشی جلو جنبه شنیدن حقیقت رو وقتی تاپیک میزنی داشته باش الان فکر کردی تاپی ...

فکر کنم اینجا همه نظر میدن و قرار نیست با حرف شما چیزی تغییر کنه ، 

شما برو دنبال دغدغه خودت ب سلامت گل

خب عشقم دارم بهت میگم ایران یه همچین سریال هایی نداره متوجه هستی ؟فکر کنم شما نوجوون هستی و ۴ تا سری ...

مطمین باش از شما بزرگترم ، و نیازی ب دیدن بوس و رل ندارم 

وقتی چیزی رو درک نمیکنید وارد تاپیک نشید شما منظورمنو نفهمید متاسفانه منظورم اجراشونه کی گفته سریال عاشقونه هس اونا ترسناکن برو سریال همه ما مرده ایم رو نگاه کن بعد میفهمی من چی میگم شما فک کنم ذهنتون منحرفه همش دنبال رل و بوسید خخخ

چرا کم میاری بحث عقده رو میکشی جلو جنبه شنیدن حقیقت رو وقتی تاپیک میزنی داشته باش الان فکر کردی تاپی ...

آره تاپیک زدم اما من حقیقتو گفتم چون ما همچنین سریال هایی نداریم ، شما نمی‌خوای حقیقتو باور کنی