2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین یکم از نوع خوندنت میگی ایا تست زیاد میزنی یا فقط میخونی

بیشتر ویدئو میبینم و میخونم...

تست نه واقعیت کم نهایت از هر مبحث سی چهل تا مهماشو بزنم

زیستو خصوصا نمیدونم چیکار کنم هرسری نکته جدید تستم بزنم همش غلط میشه😭😭

بیشتر ویدئو میبینم و میخونم...تست نه واقعیت کم نهایت از هر مبحث سی چهل تا مهماشو بزنمزیستو خصوصا نمی ...

خوب ببین اشتباهت همینه مدله خوندنت بده شما ویدیو ببین عالی بعد برو سریع درسنامه یک مرور کن بعد شروع کن تست انواع تست بزن انواع و اقسام تست بعد خوب تحلیل کن وای تحلیل خیلی مهمه تحلیل تست ها تو الان ازمونای قلم چی خوب تحلیل میکنی نکات مهم یاد داشت برداری میکنی دوباره مرور کنی 

خوب ببین اشتباهت همینه مدله خوندنت بده شما ویدیو ببین عالی بعد برو سریع درسنامه یک مرور کن بعد شروع ...

چندتا تست بزنم اوکیه میشه گفت مسلط شدم و میتونم سوالارو جواب بدم؟

چندتا تست بزنم اوکیه میشه گفت مسلط شدم و میتونم سوالارو جواب بدم؟

ببین تجربه من اینه تو هر چقدر درسنامه وویدیو ببینی فایده نداره تست زیاددددددددددددد شده یک کتاب و چند بار تستاشو بزنی تست مهمترین چیزی من خودم خیلیارو میشناختم اصلا درسنامه نمیخووندن اول تست هارو میزدن و تحلیل میککردن بعد درسنامه میخوندن بعد دوباره تستارو میزدن وتست های بیشتر و ترازای بالای 7000 و 8000

ببین تجربه من اینه تو هر چقدر درسنامه وویدیو ببینی فایده نداره تست زیاددددددددددددد شده یک کتاب و چن ...

اوووو فهمیدممم

همون یه منبعو دوبار که زدم سراغ منبع جدیدم برم؟

اوووو فهمیدمممهمون یه منبعو دوبار که زدم سراغ منبع جدیدم برم؟

ببین تو اول ویدیو ببین بعد برو تست خوانی یعنی اصلا نزن فقط بخون و پاسخش و تحلیل کن بعد که خوب تحلیل کردی درسنامه کتاب کمک درسی همون رو یک مرور کن بعد دوباره تستارو بزن بعدش برو از منابع دیگه تست بزن درضمن فقط حفظ نکن بفهم فهمیدن خیلی مهمه تازه تستای مهم و برای مرور علامت بزن تحلیل ازموناتم انجام بده مرور زیاد انجام بده کتاب درسی شکل هارو خوب مطالعه کن نگران نباش اروم اروم میره بالا زود ناامید نشو 

ببین تو اول ویدیو ببین بعد برو تست خوانی یعنی اصلا نزن فقط بخون و پاسخش و تحلیل کن بعد که خوب تحلیل ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم لطف کردی

حتما اجرا میکنم🩷🩷