2777
2789
عنوان

کفویت برای ازدواج

135 بازدید | 21 پست

بنظر شما یک دختر خانم ۲۴ ساله با مدرک لیسانس که داره ارشد دانشگاه دولتی میخونه و خیلی درسخون و تاپ بوده توی رشته اش دانشگاه تهران قبول شده اما به دلایلی نرفته و الان کارمند یک ارگان خوب هست بعدا هم میخواد کار مشاوره جدا داشته باشه (میتونه درامد دوم داشته باشه) و خیلی فعال و پیشرو هست با پسری ۳۱ ساله که غیر انتفایی خونده ارشدش هم پیام نور هنوز تموم نکرده و خیلی اهل درس نیست و دادگستری کار میکنه و توی کارش جدی و مسئولیت پذیره ولی به جز کارمندیش مهارت دیگه ای نداره  از تمام نظرات فرهنگی و عقاید بقیه چیزا اوکین با هم ؛ هم کفو هستند یا نه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا فقط تو‌درس خون بودن و‌نبودن شبیه نیستن ک ب نظرم مهم نیس.چون اقا هم ب اندازه لازم تحصیلات و شغل داره...

ولی اکر فکر میکنی نخبه ای و اون اقا کودنه و اینو هی میخوای بکوبی تو‌سرش مناسب ازدواج نیستین

نامه ای به فرزند نداشته ام:کجایی جان مادر؟من که مردم از چشم انتظاری...خسته نشدی از بازی با فرشته ها..من دلتنگ توام، دلتنگ بوی تنت دلتنگ ب اغوش کشیدنت تو دلتنگ من نیستی جان مادر؟روزها موهای طلاییت رو شونه میکنم ناخن هاتو لاک میزنم  بعد پشیمون میشمو لاکت رو پاک میکنم صورت نازت رو ب جای وضو میشورمو کنار جانماز خودم برات جانماز پهن میکنم نمازم که تموم میشه سرم رو برمیگردونم تا بهت لبخند بزنم اما میبینم همه اونا خیال بود،یه خیال خوش...شب هایی که خوابت رو میبینم دلم نمیخواد هیچوقت بیدار بشم اما بیدار میشم و دوباره روی خودم آوار میشم ...بسه دیگه چشم انتظاری بیا مادر بیا😭😭😭😭

هم کفو بودن فقط شامل سطح سواد و درآمد نیستاااا

جنبه‌های اعتقادی، فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی، فکری، خانوادگی همه رو شامل میشه عزیزدلم

هرسال ما بدون آگاهی، از سالگردِ مرگِ خود عبور میکنیم...💤🤞
حالا فقط تو‌درس خون بودن و‌نبودن شبیه نیستن ک ب نظرم مهم نیس.چون اقا هم ب اندازه لازم تحصیلات و شغل ...

اینکه من همه اش به فکر پیشرفت شغلی باشم اما اون از کارش راضیه و قانع هست مسکلی ایجاد نمیشه بنظرتون؟

هم کفو بودن فقط شامل سطح سواد و درآمد نیستااااجنبه‌های اعتقادی، فرهنگی، اجتماعی، اخلاقی، فکری، خانوا ...

از اون نظرا خیلی شبیه هم هستیم حالا یکم خانواده من از نظر سطح تحصیلات بالاتر 

عزیزم به مدرک و دانشگاه حساس نشو، ببین باهوش هست، عاقله، برنامه اش واسه آینده چیه، اهدافش چیه، هوش ا ...

میگم الان اختلافم با ایشون یر این هست که من کلی هدف و برنامه برای درس و شغلم دارم ولی ایشون تنها به شغلش کارمندیش راضی و قانع هست من نه هدفم صرفا کسب تجربه بوده تا بعدا بتونم برای خودم کار کنم

به از این جهت که من حس کردم شما خودتون بالا تر از آقا می‌دونید حتی اگه درآمد برابر بود

خب الان بده خانم درامدش بیشتر از مرد باشه ؟

چرا همه میگن مرد باید بالاتر از خانم باشه؟