2777
2789

تاحالا شده اتفاق خوبی براتون بیفته یا خطری ازتون دفع بشه و حس کنید بخاطر کار خوبیه که قبلا انجام دادید؟

اون چه کاری بوده؟

خودم با این کارها معجزه دیدم تو زندگیم:

★امداد گربه‌ها، غذا دادن به حیوونا

★کمک کردن و همراهی با معلولین و افراد با نیازهای ویژه

★شاد کردن دل مادرم و هدیه خریدن براش

★غلبه کردن به هوای نفسم

شما هم بگید❤️

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من وقتی برا مولا صاحب الزمان دعا کردم، و براشون صلوات فرستادم🙂 مولا خیلییییی مهربونه

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای آخری خیلی آدمو جلو میندازه

خیییلی، کاش بشه تو همه زمینه‌ها بهش غلبه کرد

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

من وقتی برا مولا صاحب الزمان دعا کردم، و براشون صلوات فرستادم🙂 مولا خیلییییی مهربونه

درسته🥲💖💖

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

ی چیز بگم بخندی 

شوهرم مغازه داره میگفت چندروز پیش ی مشتری اومد براش کلید زدم میشد 50تومن من گفتم 30تومن بهش چون میشناختمشو میدونستم وضعش خوب نیس اون موقع پول و نداد رفت تا بعد مدتی اومد میگفت چند نفرم داخل مغازه بودن کارت و داد گفت بکش میگفت منم اومدم بکشم دیدم موجودی نداره جلوی بقیه چیزی نگفتم و گفتم کشیدم کارت و دادم و رفت 

میگفت فرداش اومد یکی از دوستانم پیشم بود من رفتم ی دلستر بخرم نبودم تو مغازه اومده ب دوستم گفته این آقائه یعنی شوهر من چ جور آدمیه 

اونم گفته خوبه 

گفته نه تو نمیشناسی دزده 

میگفت تااون موقع من اومدم گفته تو گفتی سی تومن میشه چرا چهل تومن کشیدی میگفت منم ی دهی درآوردم دادم بهش گفتم ببخشید و رفت درصورتی ک اصلن پول نکشیده بوده از کارتش

گفت ی بار خواستم ادای فیلما و دربیارم اینجوری شد 😂

آقای سعدی چطوری یه عالم دردِ دوری و لانگ دیستنس رو تو این یه بیت جا دادی؟در طالع من نیست که نزدیک تو باشم می‌گویمت از دور دعا، گر برسانند.

همینا که گفتی به علاوه کمک به فقیر خصوصا کودک

تو این زمینه باید خیلی تلاش کنم

یه چند بار کلاهبرداری شد ازم، دیگه دست و دلم نمیره که به هر کس دیدم کمک کنم🥲 خیلی بد شدم

هی میترسم نکنه بازم دروغ باشه، پولی که باید بدم به نیازمند واقعی رو الکی به باد بدم

شما چطوری کمک می‌کنید؟ خیریه میشناسید یا شخصا با بچه‌ها در ارتباطید؟

از وقتی شاغل شدم ده درصد درآمدم رو بخشیدم و اثرشو دیدم

چقدر عالی

خیلی فکر خوبیه

میشه بگید اثرش چطوری بوده؟ پیشرفت شغلی داشتید؟

سلامتی امام زمانسلامتی خودم و خانواده ممرسی ازمحبتتونعزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پ ...

خوشبخت بشی خانمی💖

امیدوارم با کسی ازدواج کنی که تموم این ناراحتی‌ها رو بشوره ببره

ی چیز بگم بخندی شوهرم مغازه داره میگفت چندروز پیش ی مشتری اومد براش کلید زدم میشد 50تومن من گفتم 30ت ...

وایییی طفلکی😂💔

شصت تومن هم ضرر کرد

ولی خب برمیگرده همیشه، کار خوب و نیت خوب معجزه می‌کنه، چقدر خوبه که درآمدش انقدر حلال و پاکه