2777
2789
من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

نه زر می زنه

اونا شمارو گیر آورده بوده آن

حالا یکی دیگه اونارو گیر آورده حالشونو جات میاره

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزیزم شان تو رو حفظ نمی کنهاگه تو رو دوست داره باید بهت احترام بذارهبقیه رفتاراش چی هستن که خوبن ...

مهربونه 

هدیه و ... زیاد میخره 

سعی میکنه خوشحالم کنه و هر کاری و هر چیزی بخوام انجام میده 

صبوره 

خوش اخلاقه

بعد چهار ماه تازه این حرفارو زده اینم دو سه روزی شده که اینجوریه  

چجوری تذکر بدم ؟سرد برخورد کنم و فاصله بگیرم تا خودش متوجهش بشع یا اینکه مستقیم بشینم بگم

با نرمی بگو

وقتی سرحرف رو باز کرد دوباره 

بهش بگو عزیزم خوشم نمیاد اینطوری حرف میزنی نگاه ب موقیت بکن ببین چطوری حرف بزنی بهتره

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه..! ♡ ️

مهربونه هدیه و ... زیاد میخره سعی میکنه خوشحالم کنه و هر کاری و هر چیزی بخوام انجام میده صبوره خوش ا ...

۴ ماه کمه واسه شناخت

خیلی صبر کن

بهرحال پسری که رابطه قبل ازدواج بخواد زیاد قابل اطمینان نیست

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
پسر خوبیه حس میکنم ولی داره از حد خودش بیشتر میره جلو

ببیین از الان مشخص کن اگه هدفتون جدی هست ادامه بدین رابطه رو و بهش تذکر بده

اگه نه که اصلا وقت خودتو تلف نکن 

بمون بدبختت کنه اگه دوست داشت میومد خاستگاری نه لاس بزنه دم دستیش باشی

بهم گف بذار شیش ماه از رابطمون بگذره 

الان رابطه ی ما توی پنج ماهه 

چند روزه جدیدا این حرفارو میزنه قبلا اصلا اینجوری نبود 

میخوام بگم آخر همین ماه قضیه رو جدیش کن چون مورد و کیس های دیگ دارم که دروغم نگفتم

بنظرت خوبه؟   

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

یاخودفقط خدا.....واقعامتاسفم بااین اوصاف میخوای باهاش ازدواج کنی این زنه تاابدنمیزاره آب خوش ازگلوت بره پایین بهم بزنوسیم کارتم عوص کن وارتباط کامل قطع تافیلت یادهندوستان نیفته

اسم پسرم علی برای سربلندیش وآبرووعاقل شدن وشفاش اگه ممکنه دعاکنین خیرببینین ایشالاه داغ نبینین

ببیین از الان مشخص کن اگه هدفتون جدی هست ادامه بدین رابطه رو و بهش تذکر بدهاگه نه که اصلا وقت خودتو ...

نمیخوام جدی باشه آخه ولی نمیخوامم سو استفاده کنه 

زوده برام ازدواج 

۴ ماه کمه واسه شناختخیلی صبر کنبهرحال پسری که رابطه قبل ازدواج بخواد زیاد قابل اطمینان نیست

نه رابطه نخواسته اصلا 

فقط بحث گرایش و فانتزی رو پرسید و دوبار توی این هفته شوخی جنسی کلامی که منظورش من نبودم کرد 

نه رابطه نخواسته اصلا فقط بحث گرایش و فانتزی رو پرسید و دوبار توی این هفته شوخی جنسی کلامی که منظورش ...

بهرحال مراقب باش

اونکه هدفش مشخصه این تویی که تصمیم بگیری چیکار کنی ادامه میدی تا اون اذیتت کنه یا تمومش میکنی و احتر ...

بنظرت خوبه بگم تا یک ماه دیگ تکلیفمون رو مشخص کن؟

چون پیشنهاد دارم