2777
2789
عنوان

وقتی ما زنا پشت هم نباشیم چه انتظاری از مردا هست

| مشاهده متن کامل بحث + 154 بازدید | 25 پست
اخه خیانت اصلا توجیحی ندارهاصلا انسانی نیستفیلمه رو ببینید اصلا مرده مشکل داشت سر همین زندگی زنشم خر ...

به نظرم این حرف شعاره بالاخره یا طرف تنوع طلبه یا یه مشکلی هست که طرف برای حلش رو میاره به نفر سوم 

و باز هم یک زن ستیز دیگر !!!!اون زنه به کسی تعهدی نداشته ! اون مرد هرزه ک متعهاد بوده باید نمیرفت . ...

امیدوارم خدا بهت آرامش بده

از نظر من زن و مرد خیانت کار به یه اندازه مقصرن.چه مردی ک با وجود تاهل هرز میپره. چ زنی ک با وجود اینکه میدونه طرف متاهله باهاش میره تو رابطه. مجرده؟باشه ولی انسان هم نیست ک اخلاقیات رو رعایت کنه؟؟اگه این اسمش زن ستیزیه من تا ابد زن ستیزم

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخر فیلم چی شد؟

میترا طلاق گرفت باردار بود ولی پنهون کرد

بعدش به امید پیام داد به کمک نیاز دارم برای یه پرنونده

الا و امید و ارش و نازمدش شمال بودن برگشتن ، میترا گفت که بچه داری اگه میخوای اسمت به عنوان پدرش ثبت شه

هیچی دیگه اخرشم امید عکساشونو چک کرد انگار فکرش گیر میترا بود

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

به نظرم این حرف شعاره بالاخره یا طرف تنوع طلبه یا یه مشکلی هست که طرف برای حلش رو میاره به نفر سوم

خب دیگه در هر صورت ذاتش مشکل داره ، چه زن چه مرد

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

فقط خانمان که وقتی شوهرشون خیانت میکنه تقصیر و میندازن گردن نفر سوم ولی مردا اگه زنشون خیانت کنه خود زن و بیچاره میکنن و میگن خودت خراب بودی!

فکرشو بکن طرف کوچیکترین ارزشی برای روح و روان زنش قائل نبوده بهش خیانت کرده بعد همون زن میاد اینجا سنگ شوهرشو به سینه میزنه که شوهرم گول خورده!!!

واقعا خلایق هرچه لایق

کاربر خانم هستم.

فقط خانمان که وقتی شوهرشون خیانت میکنه تقصیر و میندازن گردن نفر سوم ولی مردا اگه زنشون خیانت کنه خود ...

دقیقا

دقیقاااااافرین

مورد زیاد دارن . ولی یه مورد دیگم بگم .. دختره اگه جدا شده باشه و تاپیک بزنه ک خواستگار دارم مجرده ! همه میپرن بهش که تو نبتید با مجرد بری ! فقط باید با مرد مطلقه باشی ! انگار جرم کرده دختره ک به فلان حکم محکوم شده ! و خب کافیه بگه بچه دارم !!! اونوقت میگن .. بشین کار کن بچتو جمع کن ! ازون طرف مرد مطلقه با سه تا بچه میره خواستگاری دختر مجرد .. اول ک دوستای مرده میگن دمت گرم !! بعدشم کافیه پول داشته باشه .. دختر کم سن هم بهش میدند!

دختره تاپیک زده ک دوستم ۲۴ سالشه با مرد ۵۰ ساله ازدواج کرده ! همه گفتن خب بتوچه ! مبترکش باشه !!!! 😑یکی نیس بگه خب احمق تو که به خانومی ک بخواد با دوسال حتی از خودش کوچیکتر ازدواج کنه ! حتی مرده ۴۰ سالشم باشه ! میگی وای زشته چه کاریه و هزار تا چرتو پرت دیگه ! اونوقت چجوری به پیرمردا حق میدین دختر نصف سن شون بگیرن