2777
2789
عنوان

خودم به مادر شوهرم بگم یا به شوهرم بگم بهش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 71 پست
ما کوردیم و این رسممونه که همه جهیزیه با خانواده دوماده حالا خانواده دختر یه چندتاییم کمک میکنن در ح ...

چه جالب تاحالا نشنیده بودم خوشبخت بشی عزیزم خودت تماس بگیر اگر رسمتونه تماس خودت بهتره

کم کم میفهمی که چجورین..اولش همه خوبن.بعد اون روشونا نشون میدن.

دقیقا😂😂😂😂😂

آرزو می‌کنم این همون بهاری باشه که درختِ آرزوهات جَوونهِ می‌زنه 🌱💍 میشه برای خونه دار شدنم دعا بخونید 🫀به امید روزی که بهم بگن خانم معلم🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا اصلااا تو هیچکاریم دخالت نکردن من خودم دوس دارم چون قبلا با ازدواج ما مخالف بودن الان خیلیم خوش ...

نه نکن اینکارو ... چون با دستهای خودت زمینه‌ی حسادت و احساسات منفی رو براشون فراهم میکنی!! اصلا چه اصراریه که اونها رو از قیمت تمام خرده ریزهات باخبر باشن یا درمورد سلیقت بیان نظر بدن ؟! بیخیال شو وقتی اونها کاری ندارن تو هم کاری نداشته باش تا حرمتها حفظ شه

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

یعنی میخواستی با کسی ازدواج کنی که بهت گفته اگه میخواستم بیشتر مهر کنم تو رو نمیگرفتم که

تازه هنوزم دلت میسوزه؟ 

بیخیال

واسه خودت حرمت قائل باش

بازم عجیبه خب داماد باید بخره خب یا خودش با خانوادش میره خرید یا بهتره با عروس بره خرید دیگه چرا پول ...

پول دست من نیست پول شوهرمه قراره با شوهرم بریم 

وسیله ها برای زندگی منه من پسند نکنم پس کی میخواد پسند کنه 

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

عجب آدمی هستی ! بهتر نیست برای مشکل خودت تاپیک بزنی و وسط تاپیک بقیه سفره دلتو باز نکنی ؟ اما در کل پسر عتیقه‌ی خاصی هم نبود خوشحال باش گیر یه عمر دخالتهای ننش نیوفتادی . 

کم کم میفهمی که چجورین..اولش همه خوبن.بعد اون روشونا نشون میدن.

باهاشون خوبم احترام میزارم تا زمانی که احترامم رو بگیرن 

رفتم خونشون یه ادویه ای بود خیلی خوش بو بود و خودشون رفته بودن از کوه اورده بودن گفتم چه بو خوبی میده همینو که گفتم چند روز بعدش دیدم اون ادویه رو داده به شوهرم که برام بیاره

وقتی احترام میبینم منم احترام میزارم