2777
2789
عنوان

خودم به مادر شوهرم بگم یا به شوهرم بگم بهش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1052 بازدید | 71 پست
من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

عزیزم تو خیلی از تاپیکا این کامنت بلندبالارو میبینم،بهتر نیست خودتون ی تاپیک جداگونه واسش بزنید؟

بی احترام ب استارتر وبقیه حاضران تاپیکه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با یک آقایی حدود دو ماه دوست بودیم ک اومدن خپاستگاری در ابتدا ک مادر سون مهریا رو تعیین کردند و ...

نه عزیزم همون بهتر بهم خورد این اصلا به درد تو نمی‌خورد مادرش از الان برات گارد گرفته بود  و تو زندگیت دخالت میکرد و شرط می‌گذاشت اگه اینکار کنی می‌آییم میگیریمت باید همون شب اول بعد اون رفتنش دیگه جوابش نمیدادی

بعضی ها جزو رسم ورسوماتشونه که داماد بخرن...

بازم عجیبه خب داماد باید بخره خب یا خودش با خانوادش میره خرید یا بهتره با عروس بره خرید دیگه چرا پول دست عروسه بعد باید به خانواده داماد بگه شمام بیاین 

بره گمشه بابا اصلا جواب این پسره اسکول رو نده انگار فلج مغزیه یک ذره اراده وشعور ودرک ندارن اینا

فقط 26 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چرا توی همه تاپیکا این پست رو میذاری؟؟

مگه خودت نمیتونی تصمیم درست بگیری

معلومه که خواستگارت خیلی به حرف مامانشه

حتی نمیتونه راضیش کنه واست انگشتر بخرن

عزیزم ما رسممونه که جهیزیه رو پسر باید بخره خودش میدونه پسرش کار میکنه و جهیزیه میخره حالا بهش بگم ب ...

افرین چه دختر با فکر و محترمی هستی 

خودت زنگ بزن بگو بیاد 

هم احترام گذاشتی هم خودتو عزیز تر کردی 

با حقوق همسرت جهیزیه میخری؟چرا خرید باید خانواده شوهرت باشن؟چقدر عجیبه برام

ما کوردیم و این رسممونه که همه جهیزیه با خانواده دوماده 

حالا خانواده دختر یه چندتاییم کمک میکنن در حد دو سه قلم