2777
2789
عنوان

وقتی میرید مهمونی یا بچهاتون رو نبرید یا حواستون بهشون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 124 پست
توهم که کلا کار شماست که خودبرتر بینی😂خودت گفتی سایت عمومی مکالمه دونفر نداریم دونفری میخوای تشریف ...

مکالمه دو نفر یعنی من و اون کاربر حالا موافق هم یا مخالف هم صحبت میکردیم

اما شما پریدی وسط و بحث مارو قضاوت کردی

واکنش من رو قضاوت کردی و اصلا خبر نداشتی چی داریم میگیم و منظورمون چیه...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه رو وقتی تربیت کرده باشی دیگه کنترل دیقه به دیقه نیاز نداره عاقل سر جاش میشینه

حالا نمیگم بچه یه جا بشینه نه اتفاقا بچه احتیاج به هیجان و تفریح داره ولی اینکه ادب و تربیت چاشنی این شیطنت بشه مهمه...

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه های من رفتار و منششون مثل آدم بزرگ هاستاینقد عاقل و بادرکن

انقد خوب بودن از بی تربیتی و اذیت کردنای بچه های شر دفاع نمیکردید..

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

شما کلا از مرحله پرتی اشکالی نداره پرت بمون

دقیقا اینو برای خودت تکرار کن گل من😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

مکالمه دو نفر یعنی من و اون کاربر حالا موافق هم یا مخالف هم صحبت میکردیماما شما پریدی وسط و بحث مارو ...

دوبار ریپ میزنی یه کامنتو

تو یه دونه حرفاتون به مغزتون خطور نکرد؟؟

شما هم انگاری فکر نمیکنی 

قضاوت چیه خانم از اول کامنتاتو بخون

مرسی عزیزم 😘همینطور برای شماآره واقعا باید برای خانوماشون هم انجام بدن از الان عاشق عروسامم

ممنون

من بچه ندارم البته😅

دقیقا اینو برای خودت تکرار کن گل من😂

بازم پرتی 

اشکالی نداره

پرت بودن براتون سود داره

ولی خب ممکنه صابخونه یهو همینجوری بچه رو پرت کنه😂😂

چون همه حوصله مادرای فیس افاده مثل شمارو ندارن

انقد خوب بودن از بی تربیتی و اذیت کردنای بچه های شر دفاع نمیکردید..

معلومه که خوبن 

من دفاع نکردم

چشم هاتون و باز کن پست هام بخون

شما هم برو یه دمنوش بخور 

با پریدن به دیگران چیزی گیرت نمیاد

انگار اومدی میدون جنگ

حسین آرام جانم🖤🖤

دوبار ریپ میزنی یه کامنتوتو یه دونه حرفاتون به مغزتون خطور نکرد؟؟شما هم انگاری فکر نمیکنی قضاوت چیه ...

از اول چی گفتم؟؟؟

من راجب بچه خودم و تربیت خودم چیزی گفتم اومدی برام تومار نوشتی که اره تو اینجوری بچتم اینجوری؟؟؟

چجور به خودتون اجازه میدین اینجوری راجب ادما نظر بدین؟

اونم وقتی نه چیزی گفتن که از روش قضاوت کنید نه حتی نظری ازتون خواستن 

من گفتم توله خطاب کردن بچه های مظلوم درست نیست

چایی ریختن رو فرش اتفاقیه که ممکن برای شمای بزرگسالم اتفاق بیوفته

و در نهایت حداقل چیزی ک باید انتظار داشته باشی اینه ک یکی حواسش نباشه چای بریزه یا چیزی

مادره هم خجالت کشیده چیزی نگفته

همین

شما چرا اومدی درباره تربیت و بچه من نظر میدی؟

بازم پرتی اشکالی ندارهپرت بودن براتون سود دارهولی خب ممکنه صابخونه یهو همینجوری بچه رو پرت کنه😂😂چو ...

اخرین ریپلی ام همین بود چون حس میکنم برای بعضی ادما مثل شما هر توضیحی اضافست

من با ادمای بی شخصیت رفت و امد ندارم ک همچین حرکتایی بکنن یا بخوان اینجوری راجب بچم صحبت کنن

حالام بسلامت ریپلی هاتون را نمیبینم

از اول چی گفتم؟؟؟من راجب بچه خودم و تربیت خودم چیزی گفتم اومدی برام تومار نوشتی که اره تو اینجوری بچ ...

توله خطاب کردن بچه های مودب درست نیست 

بچه هایی از مادران افاده ای .........

اخرین ریپلی ام همین بود چون حس میکنم برای بعضی ادما مثل شما هر توضیحی اضافستمن با ادمای بی شخصیت رفت ...

نمیبنید دوبار دوبار جواب میدید😂😂

کلمه شخصیت رو شما لطفا بکار نبرید که کلا تضاد داره با کامنتاتون

بچه رو وقتی تربیت کرده باشی دیگه کنترل دیقه به دیقه نیاز نداره عاقل سر جاش میشینه

این کارا طبیعیه قرار باشه عقلش برسه که دیگه با بزرگتر چه فرقی داره 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
معلومه که خوبن من دفاع نکردمچشم هاتون و باز کن پست هام بخونشما هم برو یه دمنوش بخور با پریدن به دیگر ...

باشه تو و بچه هات خوب😄

بدرود