2777
2789
عنوان

وقتی میرید مهمونی یا بچهاتون رو نبرید یا حواستون بهشون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 124 پست

یبار سرم اومده من وسایل ارایشم تو کمده‌ هیچوقت اتفاقی نیفتاده بچم اصلا دست نمیزنه 

وسایل خیاطی کلی چیزای دیگه ولی اصلا سمت این چیزا نمیره 

یبار مهمون اومد منم نمیدونستم اونا فرق دارن هیچی دیگ رو تختیم‌ و پرده هام موقعی که شام درست میکردم لاک و رژ هامو زده بودن بچمو اذیت می‌کردن بچم میخواست واکنش بده مامانش داد میزد 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

دفعه بعداتاقو قفل کن وسیله ا هایی که ممکنه صدمه بزن بردار بزار جایی که دستش نرسه

قفل کردم گیر داد که باید باز کنی و جیغ و داد اصلا آبروم رفت میخاستم کسی نفهمه من در اتاقمو قفل کردم

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قفل کردم گیر داد که باید باز کنی و جیغ و داد اصلا آبروم رفت میخاستم کسی نفهمه من در اتاقمو قفل کردم

وا عجب ادمی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا بچه هام صلوات بفرستید💖💖💖

میریم دنبال بچه میگین رفای برای فضولینمیریم میگین بچتو جمع نمیکنیکلا دعوت نکنید دیگ

انقد سخته به بچه یاد بدین تو اتاق ملت نره فقط تربیت لازمه

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

مهمون با بچه میاد در اتاقت رو قفل کن و اصلا باز نکن و به گریه بچه توجه نکن خودش حواسش میره به چیز دیگه و یادش میره 

بعضی بچه ها اینطورین اونوقت بچه من بهش اصرار هم میکنن که بیا از پیش من تکون نمیخوره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

باز مال تو خوبه اومد شاش. ید تو اتاقم بچش گفتم اشکال نداره بچه گریه کرد یه گله ادم اومدن وای اذیت شده رفتن برای بچه کلی چیز میز گرفتن یادش برع بعدش هم به مامانم گفتن دختر ت اخم تخم کرده چرا مگه چی شده بچست دیگه

واقعا من دیگه خسته شدم توی فامیلمون کلی بچه کوچیک هست من هرسری باید این کارا برای همشون تکرار کنم حد ...

من تحمل نمیکنم

البته خونه من چند خوابست مهمون که دعوت میکنم اتاق خوابمو قفل میکنم به هیچکسم اجازه نمیدم بره اونجا

تو اتاق مهمون وسایلاشونو میذارن 

ولی عید رفتم دیدم توله کثافت عمه شوهرم رو فرشم چای ریخته😑 

فرشم تازه بود تازه عروسم 

تاپیکتو دیدم یادش افتادم‌😑

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

اره عزیزم بچشون مثل خودشون پرو عن می ره مادر باباشو می یاره که دراتاق باز کنیم

گفتم مادر بچهه گفت ماشالا اینجا میاد شیطون میشه خونه خودمون خیلی آرومه ه خواستم بگم قلاده اش ببند خب ...

از طرز حرف زدنت معلومه چه خبره 

اگه اون قلاده ببنده بلا نسبت شما هم باید ببندی چون هم نوع بودید که رفت و آمد داشتید 

باز مال تو خوبه اومد شاش. ید تو اتاقم بچش گفتم اشکال نداره بچه گریه کرد یه گله ادم اومدن وای اذیت شد ...

یا علی 

اینا دیگه چه گاوین

والا تحملت خیلی زیاده😐

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

بچه تخم سگشون اومده اتاق من لاک باز کرده پیر شده مالیده به فرش رژ باز کرده مالیده به دیوار ماژیک های ...

واااییی چه وحشتناک 

من همیشه این موقع ها دیگه مجبوری کنار بچه وایمیستم تا کاری نکنه کلا چیزی از مهمونی نمیفهمم هی مجبورم دنبال بچه بقیه باشم 

فقط 33 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

Turk girl 😍😁لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

انقد سخته به بچه یاد بدین تو اتاق ملت نره فقط تربیت لازمه

اتفاقا بچه من نمیره

ولی بچه ها کلا همینن واقعا یجا نمیشینن فکر کنید یکی بچش بره تو اتاق مثلا بچه یساله دوساله خب چیکار کنه میره دنبالش میگن رفته فضولی نمیره میگن بچشو کنترل نمیکنه

اخه بچه دوساله رو چجور بابد توجیه کرد ی گوشه بشینه تا اخر مهمونی

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اره والا منم باهات موافقم بچه میره تا یک ساعت در یخچال رو باز میکنه مادر همینجوری نگاهش میکنه انگار ن انگار خب صاحب خونه بدبخت نمیتونه بگیردش این وظعیفه مامانشه کع جمع اش کنه البته فقط منظورم مادرهای بی اهمیت بود 

خدایا شکرت   ی صلوات مهمونم کنید