2777
2789

بعضیا بچهاشون رو ول میکنن بچه هم اومده تو اتاق من رفته سر میز لوازم آرایشم هی لاکامو برداشت نمیدونید با چه بدبختی از دستش گرفتم یا گوشی منو رفته برداشته کرده تو دهنش سه ساعت ضد عفونی کردم شاید بچه خودتون از نظر خودتون شیرین و بامزه باشه شاید بقیه خوششون نیاد بچه‌ای شما به وسایلش دست بزنه یا میگید دوست داره بره تو خونه رو بگرده اومدین بشینن سر جاتون برا فضولی هم شده همراه بچه میرید همه جا رو سرک می‌کشید 😏😏

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لبخند ساختگی می‌تواند یک میلیون اشک را پنهان کند. 

میریم دنبال بچه میگین رفای برای فضولی

نمیریم میگین بچتو جمع نمیکنی

کلا دعوت نکنید دیگ

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

میریم دنبال بچه میگین رفای برای فضولینمیریم میگین بچتو جمع نمیکنیکلا دعوت نکنید دیگ

خودشون خودشونو دعوت میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اینجا بگی مشکلت حل نمیشه چون حواس ما به بچه هامون هست ودرست تربیت کردیم.برو به مادر همون بچه بگ ...

گفتم مادر بچهه گفت ماشالا اینجا میاد شیطون میشه خونه خودمون خیلی آرومه ه خواستم بگم قلاده اش ببند خب😕😕

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم حرفتون درسته.

ولی خب گاهی نمیشه بچه رو نبرد. به هر حال وقتی دعوت میکنید با علم به اینکه طرف میخواد با بچش بیاد اینکارو میکنید. بهتره بگیم پدر و مادرها مراقب بچه هاشون باشم. ولی من به شخصه حتی اگر از پدر مادر بچه هم مطمئن باشم وسایل آرایش و شکستنی و .... از دسترس دور میکنم.

این که درست ولی در اتاق ها رو ببندید وقتی اتاق هاتون در دسترس هست

چیزی که خدا برات بخواد خلق خدا نمیتونه ازت بگیره🇪🇬🇮🇷🇸🇦         پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.            به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمانی سبزتر از برگ درخت قلبهایی نرم تر از مارشمالو🥰🥰 این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران

در اتاق قفل میکردیگوشی میکروب داره نه دهن بچه

گوشی من از دهن اون تمیز تر بود 

مادرش نباید حواسش باشه بچه گوشی بقیه رو نکنه تو دهنش؟ 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

گفتم مادر بچهه گفت ماشالا اینجا میاد شیطون میشه خونه خودمون خیلی آرومه ه خواستم بگم قلاده اش ببند خب ...

جوابشو میدادی میگفتی جمعش کن من باکسی تعارف ندارم رک میگم. بچه منم ببرم جایی پیش خودم میشینه

همون والا

بچه خودتون برای خودتون عزیزه فقط نهایتا ماها یه دیقه نق نق کردنشونو تحمل کنیم😂

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

قفل کن اتاقو.دختر من تعارف نداره قفل میکنه مهمون اچه دار داشته باشیم

من قفل کردم میگن باز کن یا رفت بچه آنقدر خودشو به در کوبید جیغ داد کرد مجبور شدم باز کنم 😬

1
5
10
15
20
25
30
35
40