2777
2789
عنوان

حمید در جنگل های بلوط جاودانه شد

226 بازدید | 11 پست

فعال محیط زیست و وکیل پایه یک دادگستری حمید مرادی در جریان اتش سوزی جنگل های ابیدر بشدت مجروح شد و دیشب در بیمارستان کوثر سنندج جان باخت🫠

روحت شاد قهرمان طبیعت🙂

میشه براش یه فاتحه بخونید؟🥲

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کی اتیش گرفت العا خاموش شده؟

دیروز

اره خاموش شده...

حمید مردای فوت شد

پنج نفر حالشون وخیمه

و درختای سوخته...

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

روحش شاداشکم دراومد واقعاصددرصد شهید محسوب میشه

جیگرم اتیش گرفته از صبح دارم گریه میکنم...

حیف جنگلمون جوونامون حیف

اتش سوزی برای چی بود

هنوز معلوم نشده

@azpm‍ 🥲

@azpm‍ 🥲

بله عزیزم در راه خاکش♥️♥️

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

از وقتی دیدمش اصلا یه بغض بدی گرفته منو ...خدا صبرغظی به مادرش بده 🥺

..نژاد کورد یکی از اصیل ترین نژاد در ایران هست !😎✌ نه کورد از ایران جدا میشه نه ایران از کورد!😎✌ #هربژی کورد و کوردواری🥰 ... به گفته رهبر معظم انقلاب اسلامی:کردستان مهد اصلی رشادت های رزمندگان اسلام در جنگ تحمیلی بوده است و سرزمین مجاهدت های خاموش است که با تمام قوا در برار دشمن می ایستد😍🥰✌

وای چقدر ناراحت شدم روحش شاد🥺💔ایشالا بقیه هرچی زودتر بهتر شنچند هفته پیش اونجا بودیم...

انشالله🥲خیلی نگرانیم