2777
2789

من مسوول شهوت دختر زیر هجده سال و یا خودشیفتگی بابای دختری که توی دوازده سالگی به زور شوهرش میده  نیستم. تو رو به خاطر نفرینت واگذارت کردم به باب الحوائج. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شات از کامنت خودتونم بدین لطفا

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

به دعای گربه سیاه که بارون نمیباره😂 انگارخدا منتطر دعای ایشون بود که لهت بچه بده یا نده 

تو اگه دعات خیلی گیرا هست برای مشکلات خودت دعا کن نه طلب شر برای بقیه که به زندگی خودت برمیگرده

پس کو توضیحات؟

شات کامنتت خودتونم بدید

ن‍‌ه اخ‍‌ل‍‌اق دارم 🙂ن‍‌ه ح‍‌وص‍‌ل‍‌ه 🙃 ن‍‌ه اع‍‌ص‍‌اب 🤕 ک‍‌ل‍‌ا ک‍‌ن‍‌س‍‌ل‍‌م!☹       پس بازی نکنید با اعصاب نداشتم🙂🙂🙂

شات از کامنت خودتونم بدین لطفا

بنده خدا تایپیک زده بود که کاش قانون منع ازدواج زیر 18 سال تو ایرانم اجرا بشه

ی  عده ب مزاجشون خوش نیومده بود میگفتن 11 ساله ای ک شهوت داره باید چیکار کنه :/

اتفاقا استارتر خیلی محترمانه کامنت میزاشت من خوندم

بنده خدا تایپیک زده بود که کاش قانون منع ازدواج زیر 18 سال تو ایرانم اجرا بشهی عده ب مزاجشون خوش نی ...

وای یعنی هنوز این تفکرات که دختر ۱۱ ساله بخاطر ش ه و ت ازدواج کنه هست؟ اینا دیگه چقدر ترسناکن 

وکیل پایه یک دادگستری👩‍⚖️⚖️ هرسوالی درمورد رشته حقوق و ازمون وکالت و قبولی در اسکودا داشتید با کمال میل راهنماییتون میکنم. اما با عرض پوزش توی سایت مشاوره حقوقی نمیدم 🌹🥰 درخواست دوستی قبول نمیکنم 🌻خیانت فقط جنسی نیست ، خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی ، که اگر عشقت یا همسرت شاهدت بود نمیکردی 🌹

بنده خدا تایپیک زده بود که کاش قانون منع ازدواج زیر 18 سال تو ایرانم اجرا بشهی عده ب مزاجشون خوش نی ...

یعنی این کاربر بلک بلک اینو گفت؟؟؟

بعد میگه بی سوادی اینجا موج میرنه😳

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه