2777
2789

نامزدم ینی شوهرم با گوشی باباش بامن چت میکنه خودش لمسی نداره میگ با بابام استفاده میکنم خلاصه اون گوشی عمومیه دست هر کی میوفته بچه بزرگ کوچیک 

منم دوس ندارم شاید یکی برداره بخونه

بهش گفتم دیگ پیام نده با اون گوشی ناراحت شد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه گوشی سبک تر لمسی براش بخر 

دارن 5 _ 6 تومنی 

تازه گوشی کارکرد هم میتونین بگیرین 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
۵ تومن چه گوشی هست؟

سری های پایین بگیر 

مثل شیامی ردمی a2 از این چیزا که ارزون هست 

اینا بعیده بیشتر از 6 تومن باشه 

شوهر من الان دو ساله که داره فضلی مجازی و گوگل و تماس و پیام و خلاصه کاراشو راه میندازه 

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊