2777
2789
عنوان

لباس مجلسی شیک کجای کرج پیدا کنم؟

33947 بازدید | 15 پست

سلام...خانومای کرجی لطف میکنید یه لحظه تشریف بیارین

جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!!

میشه کمکم کنید بگید کجای کرج میشه لباس مجلسی شیک و جدید با قیمت نه خیلی گرون پیدا کرد؟

جوکر: ما وقتی دست از گشتن زیر تختمون به دنبال هیولا برداشتیم که فهمیدیم هیولا درون خود ماست!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۵ فروردین عروسیه داداشمه هنوز هیچ لباسی نخریدم نمیدونم چیکار کنم کسی هم نیست که وقت داشته باشه تا برم تهران خرید مجبورم همینجا لباس تهیه کنم😔

تو گوهردشت چندتا مغازه هست از 7 به بعد قیمتهاشم خوب هست 

المهدی هم لباس مجلسی زیاد هست حصارک 

چهارراه طالقانی داخل کوچه پوشاک خانواده اونجا هم لباس مجلسی هست چندتا 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
ولی لباساش قشنگه...سمت طالقانی و شهدا برو اونجاها فک کنم بهتر باشه...

حدودای قیمتش رو نمیدونید چقدره تو مهستان؟

تو گوهردشت چندتا مغازه هست از 7 به بعد قیمتهاشم خوب هست  المهدی هم لباس مجلسی زیاد هست حصارک&n ...

ممنون اینجاهایی که گفتی رو حتما میرم میبینم

حدودای قیمتش رو نمیدونید چقدره تو مهستان؟

نه نرفتم خیلی وقته ولی میتونی بری یه سر بزنی الان نزدیک عیده خیلی جاها حراج زدن ..من پیشنهاد میکنم بری فروشگاه های برند چون هم حراج زدن بیشترشون هم کاراشون قشنگه...تو اینستا هم میتونی بگردی...

منم دلم میخواد مامان شم .ولی اگه ۲۰سال دیگه بچم بهم گفت کاش منو بدنیا نمی آوردی😢چی بگم بهش ...😔
میشه کمکم کنید بگید کجای کرج میشه لباس مجلسی شیک و جدید با قیمت نه خیلی گرون پیدا کرد؟

سلام عزیزم 

من مزون تندیس کرج رو که توو بلوار جمهوری میدان سپاه هستش پیشنهاد میکنم. لباس هاش شیکه و قیمتهاش نسبت به لباس های ایرانی واقعا مناسبه من خودم سالهاست خرید میکنم. برخورد پرسنل بسیا عالیه

آدرس میدان سپاه جنب بانک سامان کوچه مریم پلاک 2 ساختمان بنتون ط 2 واحد 4 می باشد.

02634450204

09122643204

سلام عزیزم  من مزون تندیس کرج رو که توو بلوار جمهوری میدان سپاه هستش پیشنهاد میکنم. لباس هاش ش ...

سلام گلم.خیلی ممنون عزیزم