2777
2789
عنوان

از حرف شوهرم خیلی ناراحت شدم

362 بازدید | 26 پست

بیاین بگین چیز بیخودیه یا حق دارم؟ 

از دیشب اعصابم خورده 

داشتم راجع به یکی از اقواممون صحبت می‌کردم که مریض احوال بود و یه دختر ۲۱ ساله بود... میگفتم گناه داشت و اینا ۲ سال پیش فوت کرد و آرزوش این بود ازدواج کنه و همیشه میگفت دعا کنین حالم بهتر شه بتونم ازدواج کنم 

این خلاصه ش بود 

بعد تهش میگه ای بابا کاش میگرفتمش و با خنده 

شوخی می‌کرد... من خیلی عصبانی شدم 

گفتم دوباره این حرفو بزن که بیرونت کنم از خونه 

بعد میخنده میگه بابا یارو مرده...

ولی من موندم چطور این حرف اصلا به ذهنش رسید ! 

از دیشب میخوام بزنمش 

اینم بگم که ما هیچ مشکلی باهم نداریم و این اولین حرفی بود که من شنیدم ازش

خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا شوهرت کورد نیست؟ 

شوهر منم از این حرفا زیاد میزنه، اوایل ناراحت میشدم ولی الان برام عادی شده، چی بگم والا،  بعضی خانوما خیلی حساسن،  من آبدیده شدم

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

اگ ب ضدزن بودن متهمم نکنید برداشتم اینه همسرتون میخواست جو رو عوض کنه و از حالت غم دربیاره این شوخی ...

واقعا؟ 😭آره همیشه سعی میکنه وسط بحث غمگین شوخی بکنه که زیاد توی اون فاز فرو نریم 

ولی من اینقد عصبانی شدم اصلا فکر نکردم شاید مثه همیشه قصدش این بوده

ولش کن می خواسته یه شوخی بکنه گند زده 

خدابیامرزدش دختر فامیلتون 

به شوهرتم می گفتی الان که فکر می کنم همین که با یه تحفه ایرانی ازدواج نکرد حداقل اخر عمری از دست شوهر زجر نکشید

هر که یمنی ها را دوست بدارد مرا دوست داشته و هر که با آنها کینه ورزی کند با من کینه ورزی کرده است. پیامبر اکرم (ص)

احتمالا شوهرت کورد نیست؟ شوهر منم از این حرفا زیاد میزنه، اوایل ناراحت میشدم ولی الان برام عادی شده، ...

اینقد خوشحال میشم بهم بگن حساس شدی 

خیلی دوس دارم مشکل از طرف مقابلم نباشه و من خودمو اصلاح کنم

نه کورد نیستش 

ولش کن می خواسته یه شوخی بکنه گند زده خدابیامرزدش دختر فامیلتون به شوهرتم می گفتی الان که فکر می کنم ...

وای من لال میشم در لحظه 

خداروشکر پس اگه اینجوریه من زیادی حساس شدم

بابا طرف فوت کرده ، زنده نیست که شما بهت بربخوره . معلومه خواسته شوخی کنه جو عوض بشه ولی شوخی بیخودی کرده 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم