2777
2789

کسی ivf انجام داده ؟

میشه از روندش یه توضیحی بده ؟امپول زیاد باید بزنی ؟

عوارضش چه جوریه خیلی بده ؟ بدن خودت خیلی اسیب میبینه ؟

موقع مصرف قرص و امپولاش خیلی حالت بد میشه ؟

گلم الان سایت خلوته شب ساعت ۱۲به بعد تاپیک بزن شاید جواب گرفتی 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قرار بود امسال برم تو سیکل ivf که خدا غافلگیرمون کرد😍امیدوارم خدا به بهترین شکل غافلگیرت کنه🥰

چقدددددددد خوشحال شدم واقعااااااااااااا انشالله صحیح و سالم بغل بگیریش جانم 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اگه سن تون زیر ۳۰ هست انجام نده راهای دیگه رو امتحان کن انشالله دامنت سبز 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
اگه سن تون زیر ۳۰ هست انجام نده راهای دیگه رو امتحان کن انشالله دامنت سبز

هنوز بیست سالمه 

همسرم واریکوسل عمل کرده ولی خوب جوابی نداد عمل 

شش ماه اقدامم ولی باردار نشدم 

نمیخوام ivfکنم 

ولی خوب وقتی طبیعی باردار نمیشم نمیدونم چ کار کنم 

ممنونم میشه بگید شما چ مشکلی داشتید ؟🩷

من ۱۲ بار سقط و زایمان زودرس داشتم 

تنبلی تخمدان شدیدم دارم 

همسرمم تو آزمایش آخرش گفتن واریکوسل داره و  فقط ۲ درصد توانایی باروری داره 

سنمم ۳۶ ساله 

گفتن کاندید ivf هستی و باید انجام بدی 

سال گذشته یه کم برناممون جور نشد قرار بود امسال پیگیر بشیم که یک هفته بعد عید فهمیدم باردارم ، ۸ هفته ، قلبم داشت 😁

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
هنوز بیست سالمه همسرم واریکوسل عمل کرده ولی خوب جوابی نداد عمل شش ماه اقدامم ولی باردار نشدم نمیخوام ...

اووووه 

عجله نکن دختر 

میشه ، نگران نباش 

من ۱۲ بار سقط و زایمان زودرس داشتم تنبلی تخمدان شدیدم دارم همسرمم تو آزمایش آخرش گفتن واریکوسل داره ...

خداروشکر عزیزم انشالله سالم به دنیا بیاریش برا منم دعا کن 🩷

هنوز بیست سالمه همسرم واریکوسل عمل کرده ولی خوب جوابی نداد عمل شش ماه اقدامم ولی باردار نشدم نمیخوام ...

سن تون خیییییییییلی کمه 

تخمدانهات فعال میشن نگران نباش 

با سن کم سمت آی وی اف نرو 

عکس رنگی و درمانهای ساده رو انجام بده 

حتما تا ۲۵ باردار میشی عجله نکن 

آی وی اف تماما هورمون هست و ضررش بیشتره واسه کسایی هست که سن شون داره میگذره خودتو جونت رو به خطر ننداز 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
خداروشکر عزیزم انشالله سالم به دنیا بیاریش برا منم دعا کن 🩷

ممنونم مهربون 

ان شاالله به حق حضرت رقیه سلام الله علیها یه جوری غافلگیر بشی که خوشحالیت ته نداشته باشه ❤️

ان شاالله خیلی خیلی زود بیای و عکس بی بی چک مثبتت رو بذاری😍🥰

ممنونم مهربون ان شاالله به حق حضرت رقیه سلام الله علیها یه جوری غافلگیر بشی که خوشحالیت ته نداشته با ...

قربونت برم مرسی ایشالله بچه تون سالم و سلامت دنیا بیاد 🩷