2777
2789

برااینکه همش توخونه کنارته هی سعی میکنی بهش نخوری نگاهت بهش نیفته ی جاهایی جلودست وپاته نمیتونی بگی برواونور وغیره...دلیل قهرشم نمیدونم والاچیه اصلا،چندشب پیش با دوستش وخانمش رفتیم بیرون البته مثل خانواده ایم وصمیمی ومن شام پخته بودم..موقع شام ب من گفت تواول بخور من بچه نگه میدارم منم نشستم بخورم منتظربودم ترشی بردارن بعدمن بردارم یهوگفت چیکارداری میکنی منم گفتم بیاخودت اول بخوربخای منوهل کنی زهرمارم میشه من بعدمیخورم..اومدنشست بخوره بعد خب طول کشیدبهش  گفتم مگه نخوردی دیگه بعدش دیدم قهره😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلو بقیه یکم خود دار باشین

هر چقدم که با دوستتون  صمیمی هستین 

جلو اونا به هم کوچکترین تندی ای نکنید

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
والااونام همش باهم دعوادارن

اونا کم عقلن

شما سطحت و بالا نگه دار

شوهرت خورده تو پرش

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

چیز مهمی نبوده نزار قهر بینتون طولانی بشه 

بهت اهمیت داده اول گفته تو شامت رو بخور بعد اون میخوره،شاید خیلی گشنش بوده نتونسته طاقت بیاره گفته چیکار میکنی زود باش 

اگه این کارا رو کنی دفعه دیگه بدون اهمیت دادن بهت خودش میشینه پای سفره 

چیز مهمی نبوده نزار قهر بینتون طولانی بشه بهت اهمیت داده اول گفته تو شامت رو بخور بعد اون میخوره،شای ...

حرفت خیلی منطقی بود🥲🥲🥲شکمو ک هست خیلی

ولی من دیروزپیشقدم شدم برای آشتی بهش پیام دادم ک دارم میرم خونه مامانبزرگ..بعد یک ساعت جواب نداد..دوباره پیام دادم گفت پیام اولیتم خوندم جوابی نداشت ک بدم