2777
2789
عنوان

خَیِر بدون خانواده

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 30 پست
مراحل شکایت:
  1. 1. جمع‌آوری مدارک:
    • اسکرین‌شات از فیلم یا عکس منتشر شده در گروه. 
    • لینک یا نام گروهی که فیلم در آن منتشر شده است. 
    • هرگونه مدرک دیگری که نشان دهنده انتشار غیرمجاز فیلم باشد. 
  2. 2. ثبت شکایت:
    • در پلیس فتا: مراجعه به پلیس فتا و ارائه مدارک و شکایت. 
    • در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی: ثبت شکایت در سامانه ثنا و ارائه مدارک. 
  3. 3. پیگیری قانونی:
    • با کمک یک وکیل متخصص در امور کیفری یا جرایم رایانه‌ای، مراحل قانونی شکایت را دنبال کنید. 
    • در صورت لزوم، از وکیل بخواهید که شکوائیه را تنظیم کند. 
نکات مهم:
  • انتشار فیلم یا عکس خصوصی دیگران بدون رضایت آنها جرم است و مجازات دارد.
  • پلیس فتا مرجع رسمی رسیدگی به جرایم سایبری است.
  • ثبت شکایت در سامانه ثنا برای پیگیری قضایی ضروری است.
  • هزینه شکایت در دفاتر خدمات قضایی زیاد نیست.
  • جمع‌آوری مدارک کافی، به روند پیگیری شکایت کمک می‌کند.
  • در صورت نیاز از یک وکیل متخصص کمک بگیرید. 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

میشه ازش شکایت کرد .. فیلم گرفتن بدون اجازه مشکل قانونی داره حالا که بین چند نفر هم پخش کرده..

گف میذارم تو گروه دوستای خَیرم ...اصلا از اینستا حرفی نزد 

بعد جالب اینجاس نزدیک ۱۰۰ میلیون پول در آورده دیروز بهش زنگ زدم ۳ روزه خبری ازتون نیست باید برای همسرم خرید کنم مثلا تازه مرخص شده 

دو روز قبل گف سقف حسابم پره 

دیروزم گف سقف حسابم پره 

کلا از وقتی بیمارستان بودیم تا الان ۵۰۰ تومن ب کارت من ریخته

درصورتی ک روز قبل عمل گف خرج عمل هرچی شد بقیه ش تو حساب خودتونه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

گف میذارم تو گروه دوستای خَیرم ...اصلا از اینستا حرفی نزد بعد جالب اینجاس نزدیک ۱۰۰ میلیون پول در آو ...

از تمام پیامهاش و اینستاش اسکرین شات بگیر با گوشیت

پیامهاش هم اصلا حذف نکن باشه بهتره مدرکه برات..

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

لینک گروهشو نمیتونی برای فتا بفرستی؟؟

گروه تلگرام ک داره واقعا خیر هستن 

سری دوم ک اومد خونمون ی آقایی همراهش اومد ک بسته معیشتی همراهشون بودو خود اون آقا بهم گف ما ماهیانه براتون بسته میاریم اما برای شرایط عمل نمیتونیم زیاد کمکی کنیم .

این آقای اولی قضیه اینستاگرام رو بهم نگف و من خودم فهمیدم ک قضیه چیه ...

حرف من اینه 

خب اون پولی ک جمع شده برای ماست چرا من نباید بفهمم چقدره چرا نباید ب خودم از اون پول بده برای خرج خونه ...پس من چ غلطی بکنم با بچه ۱۵ ماهه و ی شوهر ک شکمش ده ها بخیه خورده..

یعنی من ۴ تا نونم بخوام باید التماس اونو کنم ؟؟؟

خاک برسرش کنم واقعا اگه خودش مثل شما گرفتار بشه چی ..کاش از خدا می ترسید..

دنبلل شکایتت برو چون جریمش می کنند و مثلا ۵۰میلوین شاید بشه بستگی به دادگاه داره فیلم اقای قاضی رو اگه دیده باشی ...و جریمه ش حداقل یه کمکی میشه و هم اون دیگه با هیچکس دیگه اینکارو نمی کنه

میتونی دنبال کارهاش بری؟؟ ببین خدمات قصایی تو هر محلی هست هزینش فوقش۴۰۰میشه بهش میرزه ..

اگه هم میگی شاید سیمکارت خودش نباشه و هاشا کنه اونا با اسکرین حسابها بانکیش یا پیامهاش اخرش میفهمن

گروه تلگرام ک داره واقعا خیر هستن سری دوم ک اومد خونمون ی آقایی همراهش اومد ک بسته معیشتی همراهشون ب ...

بنظر گروه اصلی خیریه همون تلگرامه ولی اون اینستا ممکنه فقط مربوط به خودش باشه و ربطی هم به گروه تلگرام و اعضاش نداشته باشه

شما از اینستاش حتما اسکرین شات بگیر .. اگه تصویرتون تو اینستا بود که عالیه .. جریمه نشر اون فیلم مبلغ بالاییه و بهش میرزه البته بستگی داره چند نفر دنبال کننده داشته باشه اگه تعدادش بالا باشه چه بهتر... 

خب اول بیمه بیکاری درست کن چند وقته بیکاره؟

مرورگر اینترنتی خود عبارت سامانه جامع روابط کار و یا آدرس  را جستجو

خیریه مبلعی که میده از بیمه همیشه کمتره 

فقط بسته ها حمایتی خوبی داره 

و اینم بگم اینجا یه نفر از دوتا خیریه کمک می گیره و خود خیریه هم نمیدونه 

اون فرد فقط داره دلالی می کنه برای خودش