2777
2789
عنوان

خَیِر بدون خانواده

229 بازدید | 30 پست

سلام وقت بخیر 

ما وضعیت مالیمون خوب نیس 

از طریق ی برنامه با ی مثلا خَیر آشنا شدیم 

شوهرم نیاز ب عمل فوری داشت ک اونقد اطمینان از پرداخت هزینه ها دادن ک بستری شد و عمل کرد روز ترخیص این آقای خَیر ۷ ساعت جواب تلفنش رو نداد در صورتی ک میدونست روز ترخیصه 

و هزینه ها رو من  با تخفیف مددکاری پرداخت کردم 

امروز پیجشونو پیدا کردم فهمیدم ک دارن تو اینستاگرام از طریق عکس و فیلم های ما پول جمع میکنن و چندتا ایرانی مقیم خارج مخارج پسر کوچیک منو برعهده گرفتن در صورتی ک تاالان جز دوتا ساندویچ و دوتا طالبی خربزه چیزی برای ما نیاورده 

حالا من چکار کنم؟

پیجای افشاگری این داستانو بگو بذارن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی رو پیدا کن با تعداد پیچ بالا و لوش بده

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

کاش ادمها بلد بودن برای رصای خدا کاری بکنند 

بله میفهمم همه فقط بلدن خودشونو خوب نشون بدن نمیدونم چرا نفرینم نمیگیره 

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

چقد بی شرفی زیاد شده خدای من 

دیگه داره به یه جایی میرسه که طرف خانوادشم به خاطر پول بیشتر میفروشه

به نظرم شکایت کنین ازشون تو فتا

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
کاش ادمها بلد بودن برای رصای خدا کاری بکنند بله میفهمم همه فقط بلدن خودشونو خوب نشون بدن نمیدونم چرا ...

زنگ زدم ب یه وکیل میگه اون از ۱۰۰ درصد پولی ک جمع میکنه اندازه بخور نمیر ب شما میده چون الان مجبورید و شوهرت ۶ماه نباید کار کنه

کاش ادمها بلد بودن برای رصای خدا کاری بکنند بله میفهمم همه فقط بلدن خودشونو خوب نشون بدن نمیدونم چرا ...

الان ب وکیل زنگ زدم میگه اون واسه خودشم جمع میکنه فک نکن مجانی برات کاری انجام میده از ۱۰۰ درصد پول ۱درصد برا تو خرج میکنه چون مجبوری تحمل کنی اگر شکایت کنی همونم قطع میشه

نه تو سایت دیوار ...خیریه ها ک بدترن من رفتم ثبت نام کردم بعد فهمیدم کمکی ک قراره بکنن میره تو جیب خ ...

به حساب کی میدن؟

خیریه پول میده ولی کم و روزها خاص هم برنج و روعن میده فیلم هم میگیرن برای خودشون .. اصفهان که اینجوریه

و بوده یه نفر دوتا خونه داشته مستاجر داشته معازه هم داشته ولی عصو خیریه بوده ولی حالا نیست جلو خیریه اشغال جمع میکرده عصوش کردن 

شاید بعصی ها باعث بی اعتمادی بشن هرکی میاد اعتماد نکنند راحت. ولی اگه مدارک و استعلام داشته باشی حتما کمک می کنند ولی خوب پولش کمه بجاش مواد عدایی روزها خاص میدن

اونجا که مولانا میگه:  هرکس بد ما به خلق گوید ما چهره ز غم نمی خراشیم، ما خوبی او به خلق گوییم؛  تا هر دو‌ دروغ گفته باشیم

به حساب کی میدن؟خیریه پول میده ولی کم و روزها خاص هم برنج و روعن میده فیلم هم میگیرن برای خودشون .. ...

روز اول گف ما چندتا دوستیم و کارگریم و فلان تو تلگرام گروه داریم ...

چند روز پیش از طریق شمارش پیجشو پیدا کردم فهمیدم داره عکسای شوهرمو و بچمو بدون اینکه شطرنجی کنه طبق قولی ک داده بود میذاره و طوری وانمود میکنه انگار شبانه روز تو بیمارستان و اینکه تو بهترین بیمارستان عمل شده در صورتی ک بیمارستان دولتی بود ..برا بچه کلی از ایران و آلمان و آمریکا پول جمع شده ...اما تنها چیزی ک برا بچه من آورده چندتا اسباب بازی خراب و شکسته پسر خودش بود با ی بسته نصفه پوشک ..با دوتا شیرخشک.

روز اول گف ما چندتا دوستیم و کارگریم و فلان تو تلگرام گروه داریم ...چند روز پیش از طریق شمارش پیجشو ...

میشه ازش شکایت کرد .. فیلم گرفتن بدون اجازه مشکل قانونی داره حالا که بین چند نفر هم پخش کرده..