اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...
تلخون و مرزه نعنا خشک هم خشمزه اش میکنه ما پیاز هم میزنیم کاکوتی گل سرخ و پونه هم بد نیست البته با س ...
پونه خشک؟
اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرممخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم
سمت ما اصلا درست نمیکنن من میخوام درست کنم به نظرتون چطوری خوشمزه در میاد؟
حتمت درست کن منم جدیدا درست می کنم
من خیار نگینی می کنم
گردو هم چند تا مغزشو ریز می کنم
سبزی خشک نعنا میریزم که خیلی ها با سبز تازه هم درست میکنن
دوغ و نون خشک
اگه دوست داشتی توش میتونی کشمش پلویی هم بریزی