2777
2789

بچه ها دیروز برای بار اول  با ی بنده خدایی رفتم بیرون همچی اوکی بود جایی ک میخاستیم بریم نزدیک‌ خونه ایشون بود و ایشون مرکز شهر میشینن و ما پایین شهر ، بعد همچی خوب بود تا اینکه موقع برگشتن خونه اشو نشونم داد منم گفتم ما فلان محله میشینیم گفت اووو از اون پایین اومدی اینجا حتماً مسافت زیادی رو طی کردی 

حالا با ماشین از خونه ما تا خونه اینا ی ربع تا بیست دقیقه میشه اونم‌تو ترافیک

به نظرتون حذفش کنم‌ یا ادامه بدم روابطمو باهاش؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حرف بدی نزده ازالان بخوای حساس باشی بعدابه مشکل میخوری

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

بستگی به سایر برخورد ها داره.

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

بعد ی رفتارایی داشت انگار میخاد فخر بفروشه یا همچین چیزی

بایه جلسه نمیشه نظرداد

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

پس من خیلی جدی میگیرم همچیو

حالامعلومم نیست واقعیتوبهت گفته باشه ازکجامعلوم شایدداخل و دکوراسیون خونه شماخیلی قشنگ ترازخونه اوناباشه زیادبه فخرفروشی پسراتوجه نکن همشون توخالین 

همه پسراالکی میخوان جلودوست دخترشون خودشونوپولدارنشون بدن در واقع جیبشون خالیه