2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرکسی شرایط زندگی خودشو داره بسته به اینکه شما دیدت به ازدواج چی بوده مهمه ولی هروقت به این درجه رسیدید که باید ازدواج کنید برید سمتش چون طرف مقابل شما هیچ تقصیری نداره که شما دیدت چیه و هدفت چیه با کلی امید و آرزو میاد سمت شما وقتی رفتید تو زندگی مشترک به نظر من با تمام حس و وجود توش مایه بگذارید اگر هم که کلا دیدتون منفیه نسبت به ازدواج که کلا مجرد باشید ببخشید زیاد صحبت کردم

اینکه انتخاب کنید شریک زندگیتون می باشه خیلی مهمه هیچ وقت آدمهای اشتباهی رو وارد زندگیتون نکنید چون عمر خودتون و بچه هاتون به فنا می‌ره،زندگی با عشق و آرامش کجا و کسی که همیشه ناراضی باشه از ازدواجش و غرغرکنه کجا.تو انتخاب مرد ها خیلی دقت کنید خیلی 

اگه مردن اینطوری باشه خیلیم خوبه آخه متاسفانه اینا تو رویاست ،الان که دیگه 99درصد مردها یا دارن خیانت میکنن یا در شرف این کارن،یا از زندگی زناشویی ناراضی هستن،چون اون آزادی که داشتن به قول خودشون ازشون گرفته شده 

اینقدر خوبه که بعد ازدواج میگی کاش زودتر ازدواج میکردم 

البته همه زندگی‌ها سختی وفراز و نشیب داره 

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ببخشیدا وقتی هرچقدر محبت کنی طرف تشنه س و سیر نمیشه تهشم میره جای دیگه و همیشه هم ناراضیه چرا باید الکی محبت کنی؟متاسفانه همیشه طرفین ناراضین چون بدون انتظار بهم محبت نمیکنن برای شریک زندگی‌شان و خوشحالیش تلاش نمیکنن و احترام نمیذارن به عقاید هم به چیزهایی که طرفین رو میرنجونه،اینکه مردت واقعا دوستت داشته باشه خیلی مهمه قبل ازدواج حتما سعی کنید اینو متوجه بشید وگرنه کارتون تمومه