2777
2789
انشالله

البته دختر خوبم پیدا نمیشه 

محبت کردن بلد نیستن 

هیچی اصلا

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله خب....شما سایت زنونه پلاس باش

درسته اینجا اکثرا خانوم هستن 

ولی من پام رو از گلیم درازتر نمیکنم

❌اگه درخواست دوستی دادم یا مزاحمتی ایجاد کردم یا اینکه تو تایپیک های جنسیتی نظر دادم به نی نی یار اطلاع بدین که تعلیق بشم

ازون پسر رو مخاییا مشخصه ازت دختر خوب زیاده اگه وفا و عشق ببینن

ببخشید

تو ببخشید شوخی کردم

شما ببخشید منو 

من نباید میگفتم دختر خوب نیست 

من اشتباه کردم 

شوهرت دوست داشته باشه خانواده شوهرم وجود نداشته باشن صدرصد عالیه

دقیقا اگه از زیر بته باشه عالی میشه ولی خب نشدنیه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بستگی دارهبرای من ۱۰۰درصدخوب بودپرازآرامش

خوب بود؟یعنی الان نیست؟

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.