2777
2789

دخترم ده سال و چهار ماهه است تقریبا سینه هاش تازه یکی دو هفته است که داره در میاد . زود نیست به نظر تون ؟ 

کی پریود میشه با این حساب ؟ 

قدش کوتاه نمونه ؟ 

تغذیه چی ؟

درباره سینه ها که نه زود نیست. همین سنشه دیگه. 

بعدم من بین زمان رشد س ی ن ه و زمان پریود بین اطرافیان هیچ نسبتی ندیدم. ینی ربطی نداشته انگار

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

دختر من از ده سالگی دراورد ولی هنو پریود نشده

الان دوازده سالشه

قد و رشدشم خیلی خوبه ریطی نداره به نڟرم اصلا

کلا ده سالگی درمیارن چرا حس کردی زوده عزیزم

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من از ده سالگی دراورد ولی هنو پریود نشده الان دوازده سالشه قد و رشدشم خیلی خوبه ریطی نداره به ...

شما جون نمی دونم چرا نگران شدم . الان دختر شما دیگه کاملا سینه هاش در اومده آیا ؟ 

دختر منم ۱۰ سالشه خیلی لاغره  

هیچ علایمی نداره منم تا حالا باهاش در این مورد حرف نزدم  شما چجوری باهاشون صحبت میکنین؟

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

عزیزم دختر من متولد بهار هشتاد و پنجه . از یکسال قبل علائم بلوغش شروع شد و ماه پیش اولین پریودش بود. 

نه زود نیست . تو نژاد ایرانی ، اولین پریود  باید بین ده تا شونزده سالگی اتفاق بیافته . اگر قبل یا بعد از این رنج سنی باشه ،باید بچه رو برد متخصص غدد. 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
عزیزم دختر من متولد بهار هشتاد و پنجه . از یکسال قبل علائم بلوغش شروع شد و ماه پیش اولین پریودش بود. ...

واقعا۱۱سالگی پریودمیشن؟من ۱۵سالگی بود...البته فکرکنم فرق میکنه بدن بابدن..

خیلی واسم جالب بود.

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

شما جون نمی دونم چرا نگران شدم . الان دختر شما دیگه کاملا سینه هاش در اومده آیا ؟ 

اره عزیزم از ده سالگی سوتین گرفتم از این نخی ها براش که برجستگیش مشخص نشه از تیشرتاش

دختر منم ۱۰ سالشه خیلی لاغره   هیچ علایمی نداره منم تا حالا باهاش در این مورد حرف نزدم  ش ...

وقتی علائمش شروع شد ، یه نوار بهش نشون دادم گفتم تا حالا اینو دیدی(میدونستم که قبلا تو وسایلم دیده) ، گفت آره . گفتم میدونی برای چی استفاده میکنن ؟ گفت آره فکر میکنم بدونم😂 

منم شروع کردم براش فیزیولوژی بدن خانما و آمادگی برای مادر شدن رو توضیح دادم و گفتم برای اینکار تغییراتی تو بدن ایجاد میشه  چرخه ی پریود رو توضیح دادم گفتم  ممکنه بزودی برای تو هم اتفاق بیافته و کاملا طبیعیه و اصلا جای نگرانی نیست . این جزئی از بزرگ شدنه 

هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا)                          جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
دختر منم ۱۰ سالشه خیلی لاغره   هیچ علایمی نداره منم تا حالا باهاش در این مورد حرف نزدم  ش ...

مدرسه بیشتر صحبت میکنه باهاشون

لز طرفی کلا خونه مامان من جمع زنونست سه تا خواهر و زنداداش و خواهرزاده و برادرزاده همه دخترن

کلا اگاه شد خودش به پریود و بقیه مساےل

مثلا دختر من سفید و بوره موی زاید نداره اصلا ولی دختر داداشم دوسال کوچیکتره داره

واقعا۱۱سالگی پریودمیشن؟من ۱۵سالگی بود...البته فکرکنم فرق میکنه بدن بابدن.. خیلی واسم جالب بود.

بستگی به آب و هوایی که توش زندگی میکنید و مهمتر از اون به ژنتیک داره . خود منم اول راهنماییاولین بار پریود شدم . خواهرام و مادرمم تقریبا همین سن بودن 

خیلی بده زود پریود شن 😞😞😞 اونوقت ،مسئله پریودش با پدرش هم صحبت میکنین ،یا سعی میکنین وانمود کنین ...

نه نیازی نیست پدرش بدونه

دختر من با پدرش زندگی میکنه

براش تو ی کیف نوار و شورت و همه چی اماده گذاشتم که هروقت پریود شد داشته باشه و گفتم بیاد پیشم تا کامل براش توضیح بدم

مامانا تورو خدا وقتی موهای زاید بدنشون در اومد فورا تیغ ندید بهش تیغ بدنشون رو زشت میکنه کلا کرم یا اپیلاسیون بهتره من اولین بار اپیلاسیون کردم تاحالا تیغ دست نگرفتم اصلا

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍