بعدم من بین زمان رشد س ی ن ه و زمان پریود بین اطرافیان هیچ نسبتی ندیدم. ینی ربطی نداشته انگار
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دختر منم ۱۰ سالشه خیلی لاغره هیچ علایمی نداره منم تا حالا باهاش در این مورد حرف نزدم ش ...
وقتی علائمش شروع شد ، یه نوار بهش نشون دادم گفتم تا حالا اینو دیدی(میدونستم که قبلا تو وسایلم دیده) ، گفت آره . گفتم میدونی برای چی استفاده میکنن ؟ گفت آره فکر میکنم بدونم😂
منم شروع کردم براش فیزیولوژی بدن خانما و آمادگی برای مادر شدن رو توضیح دادم و گفتم برای اینکار تغییراتی تو بدن ایجاد میشه چرخه ی پریود رو توضیح دادم گفتم ممکنه بزودی برای تو هم اتفاق بیافته و کاملا طبیعیه و اصلا جای نگرانی نیست . این جزئی از بزرگ شدنه
هیچ چیز مانند رفتار افراد یک جامعه با کودکان ،شرافت آن جامعه را نشان نمیدهد . (نلسون ماندلا) جالبه بدونید بچه های مردم هم شامل این قانون میشن!
مامانا تورو خدا وقتی موهای زاید بدنشون در اومد فورا تیغ ندید بهش تیغ بدنشون رو زشت میکنه کلا کرم یا اپیلاسیون بهتره من اولین بار اپیلاسیون کردم تاحالا تیغ دست نگرفتم اصلا
یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍