2777
2789
عنوان

فکز میکنید عروس خوبی هستین یا نه

184 بازدید | 19 پست

من نمیگم خیلی خوبم،ولی اگه احساس کنم جایی بهم بدی شده،حتما جواب میدم،اونجوری نیستم بریزم تو خودم،جوابم ندم رفتارم ناخوداگاه نشون میده که ناراحتم ازشون

اونوقت میشینن میگن گستاخم😕نه پس توقع دارین لال باشم هیچی نگم بهتون که بشم عروس مظلوم و خوب؟!عجب بابا

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

من عروس خوبی بودم خدا شاهده بخدا

ولی نذاشتن خوب بمونم الان عروس بدیم شایدم خیلی ظالمم براشون مهمم نیست برام نظرشون مهم پیش خداست که من رو سفیدم اونا سیاه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عروس خوبی بودم خدا شاهده بخداولی نذاشتن خوب بمونم الان عروس بدیم شایدم خیلی ظالمم براشون مهمم نیس ...

میدونی چیه توقع دارن هر کاری کنن عروسای بدبخت هیچی نگن،چیزی ام بگیم میشیم سلیطه

من که فعلا یه سال و ۳ماه عقد کردم عروسی نگرفتیم فعلا 

تو این مدت همونطور که من احترام اونارو نگه می‌داشتم اونارم احترام منو نگه می‌داشتن واقعا 

دیگه حالا نمیدونم اونامونو بعد عروسی چطور بشه

به زمانبندی خدا شک نکن❤️
میدونی چیه توقع دارن هر کاری کنن عروسای بدبخت هیچی نگن،چیزی ام بگیم میشیم سلیطه

بذار بگن سلیطه برات مهم نباشه 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اوایل خیلییییی خوب بودم تا همین یکی دوسال پیش اما دیدم سو استفاده میکن الان خوب رو به معمولی مثل خود ...

دقیقا،منم همینطور

اگه خوبی را تو خوشبخت کردن پسرشون ببینن 

پسرشون کنار من حالش خوبه و خوشبخته 

اگه به کلفتی عروس کر لال بخوان نه عروس خوبی نیستم 

چون از کنار رفتار و حرفا ساده رد نمیشم به تازگی یاد گرفتم جواب میدم  😁

اوایل خیلییییی خوب بودم تا همین یکی دوسال پیش اما دیدم سو استفاده میکن الان خوب رو به معمولی مثل خود ...

اینا دنبال یه عروس بی زبون و مظلوم بودن که نصیبشون نشد