بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برای اینکه الناز جون کارش واجب نیست هر کی بخواد زیبایی کار کنه میره پیشش الناز جون قسم نخورده الناز جون ، جون آدما زیر دستش نیست الناز جون تلافی درسی ک خونده زحمتی ک کشیده و شهریه ۱۰۰ میلیونی ترم و سر مریضی ک داره جون میده در نمیاره
قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.
نه ماکه اینجور نمیگیم میگیم دکتر داره پول زحمتشو میخوره اتفاقا به اون الناز جونه میگیم مفت خور و اینجور چیزا که اینقدر میگیرن البته الناز جونم تا حدی حق داره ولی نه سواستفاده
پیرو تاپیک دیشب من که گفتم این عملها و این زیباییهای مصنوعی باعث فخر فروشی و تکبر شدید خانمها نسبت به هم و همه شده انگار از دماغ فیل افتادن دیگه میخای به ارایشگرشون نگن الناز جون جهان سوم که میگن همینه وقتی علم هم اعتبارش از زیبایی مصنوعی کمتره ی دکتری که این همه درس خونده اعتبارش از ی ارایشگری که حتی نمیدونه کراتین از چی ساخته شده و چ ضرری واسه ی سلامتی مشتریش و خودش داره
بیمااااارم تو مسیحااایی بر دردم شفا بده (مولانا بقیه اللله ..😭😭😭