2777
2789
عنوان

کتک خوردن بعد از جراحی بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 21 پست
کولر دماش بالا بود من اصلا دست نزده بودم بعد من کاری رو که نکردم یکی بهم میگه کردی یا بخاطرش بهم بی ...

واقعا متاسفم عزیزم انشااله که چیزی نشده ،،،ولی مواظب خودت باش با این شرایطی که شما میگین زندگی با همچین ادمی دلهره اوره

چیزی نیست نگران نباش عزیزم بینی ت که ضربه نخورده‌دوستان خودش میدونه شوهرش چکار کرده نیاز به خوشمزگی ...

واقعا خیلی حالم بده🥹 بغضم گرقته ولی نمیخوام گریه کنم میترسم بینیم یه چیزیش بشه خیلی عذاب کشیدم سر عملم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توام برمیگشتی دقیقا از همون قسمت ی مشتی میکوبیدی تو صورتش ک حالش بیاد سرجاش مرتیکه قرمساق.

اگه این کارو کنم کشته میشم اعصابش بشدت ضعیف به طور تحمل میکنم 

ن به بغل صورتم مشت زد از بغل میگم یه وقت به غضروف بینیم آسیب نزده باشه چون کل صورت و استخون صورت بهم ...

ن قشنگم چیزی نیس نترس

استخونای اونور ربطی ب بینیت ندارن

بخواب عزیزدلم

نآشـنـاس‌🧚‍♀️  goftino.com/c/L7sybT

سلام تو تاپیک قبلی ها دیدم میگفتی پیش سامانی وقت گرفتی ؟؟ چطور شد؟ خوب شد راضی ای؟

سلام فعلا ورمه یک ماهه  زیاد مشخص نیست چیزی تا اینجا هم دوسش دارم هم پره های بینیم رو انگار جمع نکرده بهشون میگم میگن ورمه