سلام ببخشید دوستان ازتون خواهش!میکنم یکی کمکم کنه من یک ماهو چند روزه بینیم رو عمل کردم الان همسرم از خواب شد یهو بی دلیل سر اینکه دمای کولر چرا بالاس بهم فحاشی کرد منم گفتم من دست نزدم اصلا واقعا هم دست نزده بودم یهو پرخاشکر به سمتم حمله کرد و یه مشت زد به بغل گونم گونم الان حس میکنم داغ کرده الان نگرانم میگم این مشت به غضروف بینیم یه وقت آسیب نرده باشه اصلا به بینیم نخورد محکم زد تو گونه ام تورو خدا یکی بهم بگه اتفاقی واسه بینیم نیوفتاده؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
کولر دماش بالا بود من اصلا دست نزده بودم بعد من کاری رو که نکردم یکی بهم میگه کردی یا بخاطرش بهم بی احترامی میکنه خیلی اذیتم میکنه و دفاع میکنم از خودم اون برگشت!گفت چرا این موقع شب جواب منو میدی منم گفتم چون داری بی دلیل بهم بی احترامی میکنی تا اینو گفتم اومد یه مشت خوابوند بغل گونم
چه وحشیهبینیت درد میکنه؟ خون اومد؟ کج نشد؟اگه نه چیزی نشده پس
ن به بغل صورتم مشت زد از بغل میگم یه وقت به غضروف بینیم آسیب نزده باشه چون کل صورت و استخون صورت بهم متصل یجورایی الان دارم از فکرو خیال دیوونه میشم یعنی