2777
2789
عنوان

میشه بهم ضد آفتاب خوب معرفی کنید

105 بازدید | 16 پست

من پوستم بشدت چرب و مستعد جوشه

جوش هام هورمونیه و قبل پریودیم وحشتناک جوش میزنم(دکتر رفتم ازمایش هم دادم)خودم هم آدم حساسی ام اینکه چیزی روی پوستم سنگینی کنه یا حس چربی بده بدم میاد

میخواستم یه ضد افتاب فوق سبک بهم معزفی کنید که زود جذب باشه رد چربی نذاره و غیر کومودون زا باشه

قبلا ضدافتاب های زسادی مخصوصا فلوئیدی ها استفاده کردم ولی باعث جوش میشدن و رو پوست سنگین بود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ضد افتاب میزدم فرانسوی بود ، نیست دیگه هرچی گشتمهیدرودرم خریدم که اونم ب من نساختشمااگع ژلی پیدا ...

لافارر امتحان کردم خیلی معمولیه مثل بقیه ضدافتابا رد چربی میندازه و جوش میزنم

لافارر امتحان کردم خیلی معمولیه مثل بقیه ضدافتابا رد چربی میندازه و جوش میزنم

پس ب منم شاید نسازه 

من شست وشو ژلشو خریدم ، بهم نساخت

ولی داروخونه میگفت خیلی مارک خوبیه

کاش سبوما اردن ضد افتاب داشت☹️

💕🌸☘️🌹

من ضد افتاب میزدم فرانسوی بود ، نیست دیگه هرچی گشتمهیدرودرم خریدم که اونم ب من نساختشمااگع ژلی پیدا ...

ضدافتاب گارنیر فرانسوی هست شنیدم خیلی خوبه ولی انقد خریدم و به پوستم نساخته میترسم بخرم