2777
2789
عنوان

خیانت

153 بازدید | 15 پست

چهار ماه و نیم از خیانت ای که دیدم گذشت 

و من هنوز نتونستم ذره ای فراموشش کنم نتونستم ببخشمش نتونستم چک اش نکنم نتونستم یه دقیقه در روز بهش فکر نکنم 

حس می‌کنم آروم شدم ولی تا یه نشونه کوچیک ازش میبینم مثل روز اول بهم میریزم 

کوچکترین مشکل منو یاد اون میندازه 

آدم ها چطور میتونن انقدر بی رحم باشن؟ انقدر زود فراموش کنن و به یکی دیگه دل بدن و دقیقا همون حرفایی که به تو زدن به اون یکی بزنن؟ 

اون اوایل حتی برام سخت بود جواب سلام یه پسرو بدم الان شاید بتونم با یه پسر حرف بزنم اما اینکه باهاش برم تو رابطه منو دیونع می‌کنه من نمیتونم فکر کنم به کسی غیر اون بگم دوست دارم و باهاش خاطره بسازم هر لحظه قیافش میاد جلوی چشمم حرفاش یادم میاد گریم میگیره نمیدونم چیکار کنم نمیتونم با کسی حرف بزنم حداقل یکم خالی شم دارم دیونع میشم یعنی میشه یه روزی مهر اش از دلم بره؟ میتونم فراموشش کنم؟ اگه هیچوقت نتونم دیگه عاشق شم چی؟ من نفسم میگیره وقتی فکر میکنم دیگه هیچوقت قرار نیست باهاش حرف بزنم وقتی فکر می‌کنم الان  داره به یکی دیگه میگه دوست دارم من دو سال بودنشو زندگی کردم چطور انقدر راحت منو گذاشت کنار؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه

اصلا جایگاهی بدون محرمیت بنام رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره ورود کنی آسیب صدمات داره

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

احتمالا دفه اولی هست ک رفتی تو رابطه . ناراحت نباش اون رابطه ب صلاحت نبود . ولش کن . ب این فکر کن ک خدا می خواد بهترشو بهت بده. توکلت ب خدا باشه

هیچ اجنبی دلش برای ایران نمی سوزه ....

اصلا جایگاهی بدون محرمیت بنام رل و دوست پسر و پارنتر و اکس ارزش نداره ورود کنی آسیب صدمات داره

حالا که ورود کردیم و اسیب اشم دیدیم این حرفا جز نمک رو زخم من چه سودی برام داره؟ 

حالا که ورود کردیم و اسیب اشم دیدیم این حرفا جز نمک رو زخم من چه سودی برام داره؟

حذفش کن تکرار نشه برات چون آسیب با صدمات داره اون موقعه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

مردا اکثرا همینن ، آشغالن ، تاپیک آخرم و بخون، الان بهت خیانت کرد بهتره تا مثلا دوران بارداری، چون آدم خیانتکار ذاتش درست نمیشه 

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞

اگه شوهرش بود آسیبش بدتر بود که 🤨

تعداد رقم ازدواج ها مهم ندون همین ک وجودش دارن ارتباط ها آزاد مخفی بدون محرمیت ندارن و با دو شرایط ازدواج کنن اصلا آسیب نمیبینین هیچ اون دسته اقایون بی درک سمی هم زیاد نمیشن

تعداد رقم ازدواج ها مهم ندون همین ک وجودش دارن ارتباط ها آزاد مخفی بدون محرمیت ندارن و با دو شرایط ا ...

صیغه هم زیاده دلیل نمیشه، خیانت تو ازدواجا هم زیاده

الهی و ربّی من لی غیرک 💞 خدایا آخه من غیر تو کیو دارم💞