2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

59 بازدید | 6 پست

پسرم تازه اسکیت خریده کلاس هم میره دوجلسه کلا رفته امشب روی سرامیکا بازی می‌کرد خورد زمین یکی از دندونای جلویی شکست خیلی شکسته درست میشه بنظرتون؟

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

خودش هم خیلی ناراحته و گریه کرد من بهش گفتم قول میدم درست میشه دندونت خوابش نمی‌برد تازه خوابیده اما خودم الآن از نا احتی خوابم نمی بره

من می توانم به همه ی آرزوهایم برسم من می توانم مستقل و قوی باشم و خودم نجات دهنده ی خودم باشم خدایا فقط امیدم به توست خدایا دوستت دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره درست میشه

روکش میخواد یعنی ببین یه دندونش فکر کنید نصفش شکسته البته افقی

هزینه داره ولی درست میشه

بله هزینه که داره ولی خدا کنه درست بشه فقط