2777
2789

😐

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم الله 

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

ایلدا۰۴؟ 

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

سلام درود به تمامی کسانی که توی این سالها سنگ صبور من بودن
نوشتن این پیام برام خیلی سخت هست امیدوارم بتونم تمومش کنم...
من ایلدام دختری که یه روزی خونه اش نی نی سایت بود و پناهش کاربرهای اونجا...
اما متهم شدم به دروغگو بودن ... و حتی فرصت دفاع نداشتم!
این حق رو برگردنم دیدم که توضیح بدم تا قبل از اینکه این غم دیوونه ام کنه.
من فیک نبودم، من برای فیک بودن زیادی بدشانس بودم ...
من چشم باز کردم و دیدم دسترسی به کاربریم ندارم! من موندم و تاپیک هایی که من رو شکه کرده بود... من موندم و قضاوت ها من موندم و هزار تا غم...
نمیدونم چند نفر میتونن حرفم رو باور کنن... اما واجب هست براتون بنویسم چون لازمه بخاطر یه کاربر های عزیز از حقم دفاع کنم.
شاید دلیل الان نوشتنم این باشه که بطور خاموش یه تاپیکی مرتبط با خودم دیدم که یه نفر گفته بود ارزوی بچه رو دلت بمونه... و من داغون شدم. گفتم ای کاش امشب دیگه صبحی نداشته باشه برای همین تصمیم گرفتم بااین حال بد این پست ازمن بمونه...
بله حسرت بچه روی دل من موند... حسرت همه چی روی دلم موند... من از همسرم جدا شدم و مقدمه ی همه چیز اون تاپیک هایی بود که بخاطرش متهم شدم در صورتی که اکثرا میدونستین از کاربری من همسرم... خبر داره و یک درصد نگفتید وقتی این مرد مخالف حضور همسرشه ممکنه بفکر نابودی کاربریش بیفته بطوری که دیگه هرگز نتونه به سایت برگرده.
البته فکرنمیکنم بکار بردن لفظ همسر دیگه بدرد من بخوره... ما جدا شدیم.... و برای همیشه حسرت بچه ای که اون خانم گفت روی دلم موند...
حسرت زندگیم
حسرت عشقم
حسرت کاربریم
من این چندماه با دیدن پیام ها مُردم... بیشتر از جدا شدن از همسرم پیام ها منو کشت... بی دلیل و بی دفاع قضاوت شدم بدون اینکه کسی بپرسه ازم...
لطفا حلالم کنین نمیخوام  ترحم بخرم از کسی ... اما شاید این اخرین پیام هایی باشه که تایپ میکنم و برای همین خواستم براتون پست بذارم و بگم من چندماهه تموم شدم و دیگه ایلدایی وجود نداره که کاربری تو سایت داشته باشه ...
من هیچ کاربری ندارم اما برای سوزش دلم پست های مرتبط با خودم رو میخونم یه جورایی میخوام مطمعن بشم دیگه از دنیا بریدم و سیرم :)
دیدم کسانی که ازمن دفاع میکنن متهم میشن به من بودن و من قسم میخورم که کاربری از من وجود نداره التماس میکنم دست بردارید از اذیت کردن کسایی که به سبب مهربونی از من دفاعی میکنن 🙏
این دوست عزیزی که ازشون خواهش کردم پیامم رو تو سایت بذاره تنها عزیزی هستن که قبلا باهم صحبت داشتیم لطفا ایشون رو متهم نکنین .
من و کاربر اناهیتا،، میلورین بانو ، برکه و معصومه و...تنها هم صحبت بودیم البته من اشتباهاتی داشتم که وقتی احمق بودم از کاربری عزیزی که بهم اعتماد کرده بود تاپیک زدم برای اینکه مبادا همسرم ببینه و دیدم ک ایشونم انقدر از هجوم کاربر ها ترسیده بود که به کل من رو انکار کرد و الان خیلی وقته تاپیک نزده من نگرانم که حماقت من بلایی سرش اورده باشه.
اما عزیز من نمیدونستم گفتن از زندگی جرمه :)
لطفا توی سایت به هرکسی رسیدین نگید ایلدا هستی دیگه ایلدایی وجود نداره مطمعن باشین که دیگه نه تنها توی سایت نیستم ممکنه توی دنیا هم نباشم ... کاربر برکه من ازت معذرت میخوام که انقدر مورد تهمت قرار گرفتی ...
انای عزیزم که دیگه بهت دسترسی ندارم و تموم مدت شاهد اذیتت بودم...
و خیلی از دوستای مهربونم...
اما گاهی بطور خاموش هستم ... هر پست شما داغونم میکنه عزیزانی که ادعا میکردم دوست هستیم ناروا تهمت زدن و این حق دوستی نبود...
متشکرم که منو خوندید ... لطفا برای این چند ماهی که نبودم و توضیحی ندادم حلالم کنید...بدونید من دروغی نداشتم اما سایت به خیلی ها تهمت میزنه و این وسط دیدم معصومه ی عزیزم بخاطر من از سایت با دل شکسته رفته :)
من داغون بودم و هستم الانم دلیل اومدنم رو گفتن امیدوارم ببخشید و حلال کنید منم میبخشم و حلال میکنم اگر حقی دارم...
فقط خواهش میکنم انقدر عزیزانم و دیگر کاربر هارو اذیت نکنید 🙏
فکر نکنم دیگه فرصتی باشه برای همصحبتی فکر نمیکردم اخرین پیامم این باشه اما اگه اطلاعی از کاربر ملورین بانو که گفت خودکشی میکنه دارین لطفا بهم بگین من دارم دق میکنم از نبودش و من مسئولم اگه بلایی سر خودش اورده باشه... ( من یه ایدی در اختیار این کاربر محترم میذارم لطفا اگه اطلاعی دارین بهم پیام بدین)
بازم میگم حلالم کنین شاید این اخرین درخواست یک  انسان باشه که چون در این دنیا خیری ندید نمیخواد تو اون دنیا هم نبینه شاید این روز های روز های اخر باشه و حلالیت شما بتونه مرگ ارومی رو برام داشته باشه...
دوستدار شما ایلدا  ...

تعلیقیت مبارک

چرا مگه چی گفت

۵ ساله که خواننده خاموش بودم ، اما بلاخره تصمیم به تبادل نظرات و احساساتم کردم 😇. هر طور که به آدم ها یاد بدی ؛ همانطور باهات رفتار می‌کنند😊 هدفمند و سلامت باشیم🙌💪🥰

یاقمر بنی هاشم

چ زیاده 

یکی خلاصه کنه

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○