2821
2789

من اقعا فوبیا ترس از گربه دارم خیلی سعی کردم تموم کنم وای نمیشه   دسته خودم نیست برای من دیدن گربه از دور برابر هست با نفس تنگی  ناری دید و ترس شدید   ولی دیگه میخام سعی کنم تموم کنم این ترس رو 

برای سلامتی بچم یک صلوات برای سلامتی امام زمان بفرستید .💓🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نمیدونم چی بگم چجوری بیان کنم که چقدر میترسم چقدر ضعیفم در برایر این ترس

ببین یه بچه گربه بیار تو حیاط به کمک اطرافیانت کم کم نازش کن کم کم بغلش کن بخدا اونقدر موجودات لوس و دوست داشتنین که نگو اصلا به انسان آزاری نمیرسونن بیشتر کلیپای گربه تو یوتیوب و اینستا ببین

گربه ها هم از تو میترسن . 

بچه من گربه میبینه  میدوه دنبالش و فراریش میده . 

نترس اصلا . 

اون از تو میترسه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همینکه میخوای همچین کاری کنی خوش نود درصد راه رفته هست اول کسی که بهش اعتماد داری گربه اهلی بیاره با نظارت بغل کردنش به تو هم بگه سعی کنی دستت رو سمتش ببری به چند باری وقتی دیدی آسیبی بهت نمیزنه درست میره

همینکه میخوای همچین کاری کنی خوش نود درصد راه رفته هست اول کسی که بهش اعتماد داری گربه اهلی بیاره با ...

ببین من میترسم قلبم وایسته

ببین یه بچه گربه بیار تو حیاط به کمک اطرافیانت کم کم نازش کن کم کم بغلش کن بخدا اونقدر موجودات لوس و ...

باورت میشه بزرگترین ترسه منه

2825
2823
2791
2779
2792