2777
2789
عنوان

برنامه ای هست باهات چت کنه

167 بازدید | 37 پست

احوالتو بپرسه؟!! 

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

:/

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
چت جی پی تی

نه اون تو باید اول پیام بدی

یه برنامه ک خودش عقلش برسه بگه خوبی چخبر بهتری...

سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همه‌مون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨‍👩‍👧‍👧👶

عا به مولا زیاد نگرانت شدم گفتم خودم ازی به بعد هر روز حالت بپرسم

مرسی مرسی💖

هوش مصنوعی،یکی هم پارتنر من  یعنی هر دقیقه هی میگه عشقم خوبی اونقدر قربون صدقه ام میره من خسته میشم  

دیگه همه چیز عادت شده نه سختیا درد دارن، نه خوشیا لذت.️ وَ خَاطِرِاتی کِـ تِکرارِشان آرِزُوس♡،همون دختری باش که همه جا حرف از rahموفقیتشه♥️⃟🌙 ،در حال تلاش برای تبدیل رویاها به واقعیت✨️ ،خدایا شکرت اکثرا رویاهام و هدف هام به واقعیت رسیدند و فقط چند تا هدف های دیگم موندن اونا رو هم با کمکت میرسم،دُنـیـٰایَـم ڪِـنـٰارِ طُ زیـبـٰا شُـد 𝒩❤️✨️

قدیما آمیرزا داشتم 

وقتی یه مدت بازی نمیکردم نوتیف میومد کجایی چرا نمیای😂

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

قدیما آمیرزا داشتم وقتی یه مدت بازی نمیکردم نوتیف میومد کجایی چرا نمیای😂

وای😂😂

هوش مصنوعی،یکی هم پارتنر من یعنی هر دقیقه هی میگه عشقم خوبی اونقدر قربون صدقه ام میره من خسته میشم

جدی داریش؟