2777
2789
عنوان

از خاله م متنفرم

222 بازدید | 14 پست

خیلی تو زندگیم بهم ضربه زده تو هر زمینه ای

کینه از هرکی داشتمو بخشیدم اما اینو نمیتونم ببخشم

کاش هیچوقت چنین خاله که نه نخاله ای نداشتم

روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چیزی از خودت بهش نگو ، به بابات یواشکی بگو

یه سره تو ماتحت زندگیمونه من که کلا باهاش حرف نمیزنم

بابام آدم فوق آرومی هست و خیلی باهاش حرف نمیزنم

نوکشو بچین چاره ای نیست

بخدا با این وجود دلمم براش میسوزه چون خیلی مشکل داره

اما یاد کارایی که در حقم کرده می‌افتم قلبم درد میگیره

نمونه ش پسری که با تمام وجود عاشقم بود پسرخاله م( پسر یه خاله دیگم) بود بیچاره چندین بار اومد خاستگاریم خاستم جواب مثبت بدم آنقدر ازشون بد گفت و دروغ دهنشون گذاشت که از چشمم افتادن اون موقع 17 سالم بود خام دروغاش شدم جواب منفی دادم

بخدا با این وجود دلمم براش میسوزه چون خیلی مشکل دارهاما یاد کارایی که در حقم کرده می‌افتم قلبم درد م ...

دلت برای خودت بسوزه ، جدی میگم. هم ظلم که هم دلسوزی کنی که نمیشه، منطقی نیست ، در قبال خودت اول از همه مسئولی

چه خاله بدی.. 😏میتونی مختصربگی چیکارکرده؟

طولانیه خواهر

یکیش اینکه بچه بودم میومد واسم ریاضی بگه انقد سرم داد میزد و با نوک مداد تو سرم میزد که از ترسش تبخال میزد رو لبم

همینکه رفتم راهنمایی و دبیرستان دیگه نزاشتم برام درس بگه هر سال شاگرد اول کلاسمون میشدم

تو هر مرحله از زندگیم یه ردپای عمیق گذاشته

از کنکور و خاستگار بگیر تا جزئی ترین مسائل

تو روز تولدم اشکمو در آورد

داییم کتکش زده بود اومد خونه ما تولد خواهرم بود حرصش رو سر من خالی کرد بچه بودم نمیتونستم از خودم دفاع کنم مادرم رفته بود کیک خواهرمو بیاره

خاله کثافتم با لگد زد به من سر اینکه داییم کتکش زده بود موضوعی که هیچ ربطی به من که یه بچه 10 ساله بودم نداشت

طولانیه خواهریکیش اینکه بچه بودم میومد واسم ریاضی بگه انقد سرم داد میزد و با نوک مداد تو سرم میزد که ...

😐😔

امیدوارم دیگه هیچوقت نبینیش، اگه میتونی بهش بگو نمیبخشمت بابت تمام کارها و دخالت هایی که تو زندگیم کردی

😐😔امیدوارم دیگه هیچوقت نبینیش، اگه میتونی بهش بگو نمیبخشمت بابت تمام کارها و دخالت هایی که تو زندگ ...

بخدا رفتم تراپی بخاطر تاثیر کاراش

مادرم هزار بار بهش گفته کاری به بچه های من نداشته باش

نمیدونی چه بدجنس بوده در حق من نه تنها من حتی بقیه خواهر و برادراش. الان انقد مقابلش ایستادم که دیگه جرئت دخالت نداره اما نمیتونم ببخشمش هیچوقت

دلت برای خودت بسوزه ، جدی میگم. هم ظلم که هم دلسوزی کنی که نمیشه، منطقی نیست ، در قبال خودت اول از ه ...

هر باررفتم مشهد،هربار نماز خوندم یا هر نذری داشتیم  برای مشکلاتش دعا کردم که حل بشه 

جدیدا به ورژن سنگدلی رسیدم