2777
2789

پدرمادرم خواهرم برادرم هستن وقتی دلم بگیره برم خونشون یا مشکلی پیش بیاد هوامو دارن (همیشه نه ولی خب بازم دیگه) 

بچه دارم درسته اذیتم می‌کنه ولی خداروشکر هست ۴ سال نازایی پدرمو دراورد 

خونه ماشین هرچند کوچیک و مدل پایین هست ولی خداروشکر که هست 

میرم سوپرمارکت هرچی دلم بخواد برمیدارم شوهرم نمیگه شکمویی یا حق نداری بخری درحالی که بابام می‌گفت 

آرامش شبانه دارم مادرشوهر بالا سرم نیست که بگه چرا دیر میخابی چرا لامپتون تا دیروقت روشنه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به همین ترتیب؟!!

🫥 همشون یکسانن برام

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

دخترم،همسرم،خونمون،پدر و مادرم،خواهرام و دختراشون،گلدونام،محلمون،نون بربری داغ صبحانه،چای تازه دم،سریالهای مورد علاقه ام،رمان خوندن،خرید تنقلات،آشپزی......کلا از همه چی ذوق میکنم و خدا رو شاکرم😇🥰🙏

👨‍👩‍👧
چه عجیب!

گیتار و ویالون هم هست‌...

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

عجیبت ترشدکه😁

😂