2777
2789
عنوان

با چه امیدی این زندگی رو شروع کنم

122 بازدید | 13 پست

نامزدی که بی هیچ دلیلی سر سنگین باشه ( تو تاپیک هام هستش قضیه) دلم ازش شکسته 

میدونم خیلی تاپیک میزنم اما دست خودم نیست از سردرگمی پناه میارم نی نی سایت 

می‌خوام هفته دیگه تنهایی خودم با یه کاروان دیگه برم مشهد ( مامانم قول داده منو بفرسته) 

سرسری خوندم کاش مامانا دعوا نمیکردن تو زندگیتون ثاثیر گذاشته بنظرم نامزدتو راضی کن باهم برید 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

سرسری خوندم کاش مامانا دعوا نمیکردن تو زندگیتون ثاثیر گذاشته بنظرم نامزدتو راضی کن باهم برید

خب مامان اون عذاب روحی خیلی میده بهم و سیاست نداره 

نامزدم پیگیر نشد چرا من با خانواده اش نرفتم مشهد و دلجویی نکرد اصلااا منکه باهاش دعوا نکرده بودم 

نه نمیرم باهاش چون از چشمم افتاده این چند روزه 

بگم هم نمیاد چون مرخصی نمیدن و بعدشم در مرحله قهر هستیم بدون اینکه با همدیگه دعوا یا بحثی کنیم 

اگه مامانش دخالت نکنه زندگی من عالی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب مامان اون عذاب روحی خیلی میده بهم و سیاست نداره نامزدم پیگیر نشد چرا من با خانواده اش نرفتم مشهد ...

خب خداروشکر دعوا و بحثی با نامزدتت نکردی 

این خوبه .پس خودت برو برای روحیتم خیلی خوبه 

اون کسایی که یروز مرحم زخمشون بودم با گریهاشون گریه با خندهاشون میخندیدم /اون کسایی که برای پناه و فرارشون سنگرشون شدم / اون کسایی که براشون دفاع کردم /کسایی که بهونه گرفتن و ازم دورشدم برای دردام/یادتون باشه دیگه نه مرحمتون میشم  نه سنگرتون                                                             ☝️نه خودتونو میخوام نه دوستیه خاله خرستونو ☝️                                💎💍💎                                        تو همون سنگر دشمن لیاقتتونه 🤘

خب خداروشکر دعوا و بحثی با نامزدتت نکردی این خوبه .پس خودت برو برای روحیتم خیلی خوبه

خیلی دلم برای خودم میسوزه سه ماهه هلاک مشهد بودیم و برنامه ریزی و ذوق و شوق 

حتی تا مرز مرگ هم رفتم بخاطر قرص هایی که میخوردم برای عذر شرعی 

اسم منم تو سیستم ثبت کرده بودن و هزینه رو هم واریز کرده بودن اما نشد .....

امروز حرکت کردن مامان و خواهرش و ...

خیلی دلم برای خودم میسوزه سه ماهه هلاک مشهد بودیم و برنامه ریزی و ذوق و شوق حتی تا مرز مرگ هم رفتم ب ...

عزیزم درکت میکنم 

ولی بزار به پای اینکه قسمتت نبوده گلم 

ان شالله خودت میری .از ته دلم میخوام خدا به زندگیت سرو سامون بده ‌.نگران نباش این سری مشکلات تو همه ی خونواده ها هست فقط جنس مشکل فرق داره 

هفته بعد اگه قسمت شد انشاالله میرم ( از عید کلی عذاب روحی دادن بهم)

ان شالله میری دلت و بسپار به امام رضا و خدا .💟💟

خدا برات بهترینهارو رقم بزنه

ان شالله میری دلت و بسپار به امام رضا و خدا .💟💟خدا برات بهترینهارو رقم بزنه

میگم زشت نیست دختر ۱۹ ساله با یه کاروان که قابل اطمینان و مطعنه بره؟؟

از این دخترایی هم نیستم که سبک رفتار کنم 

خیلی آروم و سنگین میرم و میام 

فقط می‌خوام برم بشینم حیاط حرم 

میگم زشت نیست دختر ۱۹ ساله با یه کاروان که قابل اطمینان و مطعنه بره؟؟از این دخترایی هم نیستم که سبک ...

نه اتفاقا با کاروان عالیم هست .امنیت داری .چرا بد باشه 

زیارتت پیشاپیش قبول عزیزم 💟

عزیزم درکت میکنم ولی بزار به پای اینکه قسمتت نبوده گلم ان شالله خودت میری .از ته دلم میخوام خدا به ز ...

خیلییی ممنون از دعای قشنگتون حس و انرژی مثبت و عالی منتقل میکنین به آدم 

انشاالله همیشه در تمام مراحل زندگیتون شاد و سلامت و موفق باشین 

خیلییی ممنون از دعای قشنگتون حس و انرژی مثبت و عالی منتقل میکنین به آدم انشاالله همیشه در تمام مراحل ...

فدات عزیزم 💟🫂