2777
2789

چه رنگی برای خواهر داماد مناسبه؟ کفش مجلسیمم مشکیه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر رنگی غیر سفید 

بستگی به اندام داره مثلا اگه پر باشی لباس تیره لاغر تر نشون میده

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
هر رنگی که دوست داری

آخه نمی‌خوام روشن باشه عروس باید تک باشه 

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

هر رنگی غیر سفید بستگی به اندام داره مثلا اگه پر باشی لباس تیره لاغر تر نشون میده

نه لاغرم و قد بلند 

لباس هرچی مد باشه اون قشنگ

چی الان مده عزیزم ؟

آخه نمی‌خوام روشن باشه عروس باید تک باشه

خب عزیز من کسی هم مجبورت نکرده

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
🤣🤣🤣سگ باشم این کارو کنم

عه دور از جون بالاخره خواهر دامادی زیاد ساده نباش یه تاج هم بذار 

من واسه عروسی داداشم قراره همین کارو بکنم 

والا عروس واسم فیس و افاده نیاد 

ببین آرایشگاهم همونحا که عروس رفته برو

😜😜😜😜